Alfa Solvind

Alfa Solvind är en erfaren leverantör av solceller sedan 2012 och vi har hjälpt både företag och privatpersoner att spara pengar på miljövänlig solenergi.

Läs mer

Alfa Solvind är en helhetsleverantör som projekterar, installerar, driftsätter och servar solcellsanläggningar till både företag och privatpersoner. Vi har levererat kompletta anläggningar sedan 2012 och arbetar bara med välrenommerade leverantörer såsom Fronius, SolarEdge, Luxor, LG, Trina och Schletter. Oavsett om du vill ha utanpåliggande paneler, en helintegrerad lösning eller fristående markplacerade paneler så har vi rätt lösning för dig. Vi har egna installatörer och projektledning och samarbetar med både takläggare och elektriker för att kunna erbjuda en nyckelfärdig lösning av högsta kvalitet. Vi är Certifierad Solelsinstallatör (Incert #13). Tillsammans med samarbetspartners kan vi hjälpa dig med finansiering.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Alfa Solvind:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Ett lantbruk i Slimminge. Två tak med totalt 178 Luxor 300w fullblack paneler kopplade på två Fronius växelriktare. Levererar ca 51000 kWh/år.

 • En villa i Dalby. 38 Luxor 300w fullblack mono paneler kopplade på en Fronius växelriktare. Levererar ca 12000 kWh/år.

 • Ett företag i Höör. 40 REC paneler monterade på Fixgrid 15° system kopplade till en Fronius växelriktare. Levererar drygt 10000 kWh/år.

Kundomdömen

Alfa Solvind har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Alfa Solvind

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar