Atum Energi

Atum energi AB är det självklara valet när det gäller försäljning och installation av kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privata villor och företag i nordvästra Skåne.

Läs mer

Atum energi tillgodoser just ert behov vid installation av solcellsanläggningar. Atum energi är alltid noggranna i sina förstudier och går igenom projektet tillsammans med kund innan vi offererar jobbet, allt för att inga extrakostnader ska uppstå under installationen. Atum energi har sen sin start 2017 jobbat tillsammans med sin solcellsleverantör, Perlight och jobbar alltid för att komma så nära tillverkaren som möjligt så att vi kan vara först med den senaste tekniken och hålla priserna nere. Bolaget är certifierad installatör av solcellssystem enligt Energimyndighetens certifiering och följer gällande lagar och föreskrifter vid installationsarbete inbegripande, men inte begränsat till, elsäkerhet, arbetssäkerhet, takarbete, konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och ABT06. Atums energis verksamhet är försäkrade i Länsförsäkringars allrisk för entreprenad- montageverksamhet.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Atum Energi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • 96st av Perlight 360W-72 paneler installerade på denna vackra gård precis söder om Helsingborg, totaleffekt på 34,3kW. Anläggningens paneler följs av kunden och av oss med hjälp av det optimerade systemet från Solar Edge.

 • På en gård utanför Helsingborg har vi installerat 55st 350W mono black -paneler. 107kvm yta har utnyttjats och en installerad effekt på 19,25kW.

 • En anläggning som smälter in snyggt med Perlights 310W mono black -paneler. 39st paneler och en effekt på 12,09kW.

Kundomdömen

Atum Energi har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Atum Energi

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar