Cell Solar

4,6

Cell Solar säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om dig utifrån dina önskemål och behov från offertstadiet till färdig anläggning och din framtid som mikroproducent.

Läs mer

Cell Solar jobbar med nyckelfärdiga solcellslösningar till privatpersoner, företag och föreningar. Vårt mål är att ha en nära relation till kunden genom hela processen från hembesök, offertstadie, beställning, installation och slutligen uppföljning efter installationens färdigställande. Cell Solar ger dig som kund stort inflytande i planeringen av er solcellsanläggning och skräddarsyr anläggningen efter just era önskemål och behov. Vi hanterar även alla ansökningar och allt pappersarbete som annars ligger hos dig som kund att ha koll på, för att ge en så smidig helhetsupplevelse som möjligt.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Cell Solar:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Eskilstuna. Kunden önskade en markanläggning istället för att bygga på taket. Totalt 80 st solpaneler som förväntas ge en produktion på ca 18-20 000 kWh/år.

 • En kund i Vällingby, Stockholm, som i samband med sitt takbyte valde att installera solceller med oss. Förväntad produktion på ca 8000 kWh/år.

 • Staffanstorp. En utav våra första installationer i Skåne där kunden valde Cell Solar tack vare vår lokala närvaro och konkurrenskraftiga pris. Anläggningen har blivit en god referens till flertalet nya kunder. Förväntad produktion 12-13 000 kWh/år.

Kundomdömen

4,6 i genomsnitt (34 omdömen)

 1. Josefine, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande och gav bra information.

  Systemstorlek: 10,8 kW

 2. Jonny, Bunkeflostrand

  Installation:

  Kundmottagande:

  Enkelt, smidigt och kundanpassat. Kände mig trygg hela vägen och fick bra support från deras kundservice när jag hade frågor. De kan bli lite bättre på sin slutdokumentation precis när man ska köra igång, men det är bara detaljer. Kan varmt rekommendera Cellsolar!

  Systemstorlek: 13,0 kW

 3. Göran, Vendelsö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Solcellsinstallationen gick snabbt och smidigt.

  Systemstorlek: 10,1 kW

 4. Julie, Munsö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabb, vänlig och effektiv

  Systemstorlek: 5,5 kW

 5. Henrik, Kalmar

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra kontinuerlig kontakt med säljare. Blev en liten miss vid installationen, som snabbt åtgärdades.

  Systemstorlek: 11,1 kW

 6. Krister, Bromma

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra och snabb kontakt med leverantören under hela processen från första kontakt till installation.

  Systemstorlek: 6,7 kW

 7. Johan, Borgholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Levererade helt enligt förväntan och supportade genom hela processen från A till Ö.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 8. Markus, Tullinge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag uppskattade mycket bemötandet i alla frågor och besök på plats för att ge tydlig offert. Installation blev något senare än planerat men genomfördes sedan snabbt och bra vad jag kan bedöma.

  Systemstorlek: 9,3 kW

 9. Jan-Christer, Småland

  Installation:

  Kundmottagande:

  Gjorde hembesök och värderade alla olika tak, vinklar och solexponering och gav detaljerad offert på olika alternativ. Resultatet blev en ”liten” anläggning med bra produktion.

  Systemstorlek: 5,0 kW

 10. Håkan, Västra Frölunda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Personliga, trevliga och punktliga. Fick god hjälp med hela processens pappersarbete etc. Köpet kändes tryggt från start till mål. Jag är mycket nöjd.

  Systemstorlek: 7,7 kW

Cell Solar

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar