Elians

Med över 10 år i branschen så monterar våra egna installatörer solcellsanläggningar från kända tillverkare. Elians finns med Dig genom hela projektet - före, under och efter.

Läs mer

Vår erfarenhet sträcker sig över 10år tillbaka och våra egna montörer jobbar bara med solceller av bästa kvalité. Att bemöta Dig som kund ser vi som en självklarhet, därför gör vi såklart även hembesök. Elians följer Dig genom hela solcellsresan - före, under och efter installationen. Vi tipsar Dig om att tänka energisparande men även om hur Du använder Dig av energin på bästa vis när solcellerna väl är igång. Våra kunder är: Lantbruk, näringsfastigheter, villor och bostadsrättsföreningar. I dagsläget har Elians sju lokalkontor fördelade i dessa län: Östergötland, Kalmar, Blekinge, Skåne och på Gotland. Hör av Dig - så kikar vi tillsammans på Ditt tak!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Elians:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • När gammalt möter nytt. Helsvarta paneler på ett gammalt kalkstenshus på södra Gotland. 7,8kW toppeffekt på panelerna matar en växelriktare från SolarEdge.

 • Allt avloppsvatten från ett 30 tal villor i Herrvik renas före det släpps ut i Östersjön. 20kW solcellspaneler monterade på mark klarar 80% av energibehovet. Växelriktaren är ifrån Fronius och alla fastighetsägare kan följa solcellerna via en portal.

 • Med en ett öst/väst montage och en Fronius smartmätare kan vi på detta lantbruk köra en 67kW solcellsanläggning på 63A huvudsäkring.

Kundomdömen

Elians har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Elians

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar