Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Energiförbättring AB

5

Vi tar hjälp av naturen för att sänka dina energikostnader med upp till 70 %. Så att din fastighet eller villa blir lika skonsam för miljön som sparsam för dig.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Energiförbättring AB:

Erbjudande

Referensanläggningar

Ett flygfoto över solcellsanläggningen vi har monterat på vårt egna tak på Rådastocksvägen i Mölnlycke. Anläggningen är 300 kvadratmeter, vilket motsvarar en kapacitet på 46 kW. Anläggningen förser arbetsplatsen och elbilarna med solel.

Kundomdömen

5 i genomsnitt (3 omdömen)
 • Malin, Lerum
  Installation:
  Kundmottagande:

  Väldigt trevliga och proffsiga.

  2019 M06 24 Systemstorlek: 17,9 kW
 • Martin, Örby
  Installation:
  Kundmottagande:

  De som utförde installationen var företaget 2electrify AB som samarbetar med Energiförbättring inom solceller. God information, lätta att ha med att göra, trevligt bemötande, kunniga.

  2018 M06 24 Systemstorlek: 9,35 kW
 • Mikael, Göteborg
  Installation:
  Kundmottagande:

  Mycket snabb kontakt och tydlig information vid offertförfrågan. När projektet beställts installerades anläggningen inom en vecka, själva installationen tog även den en vecka. 24 stycken paneler samt konverter sattes på/i garaget (råspont+papptak). Jämförde offerten frå...

  2018 M04 23 Systemstorlek: 6,6 kW

Energiförbättring AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!