Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Gothia Solenergi

Från Mölndal projekterar och installerar vi systemlösningar med solceller för att enkelt och tryggt kunna producera egen solel som sänker elkostnaden i många år.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Helena

  Landvetter

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M11 13

  Systemstorlek

  9,44 kW

  Omdöme

  Offert och svar på alla frågor jag ställde ingav stort förtroende. Allt blev mycket tydligt efter en genomgång på plats i deras butik där vi fick se precis hur allt ser ut samt hur det monteras. Gothia har själva satt upp solceller på taket för att testa olika typer samt montage på olika material så de vet vad de pratar om. Det hade stor betydelse för mig i mitt val av installatör.

 • Rose-Marie

  Mölndal

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M06 13

  Systemstorlek

  7,2 kW

  Omdöme

  Valde denna leverantör för att jag upplevde att de var seriösa och hörsammade mina önskemål, gällande bl.a. slutbetalning först när anläggningen var färdigmonterad och i bruk. Kände mig delaktig från början till slut. Allt gick bra från byggnadsställning till färdig anläggning, som blev mycket snyggare än jag tänkt mig. Alla var tålmodiga när jag ställde många frågor och jag kände mig viktig som kund. Stort tack! Nu har anläggningen varit i bruk drygt en månad och p g a det fantastiska vädret jag har fått en kreditfaktura från BestEl på ca 400 kr!!! Kan inte bli bättre

 • Hans

  Göteborg

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2017 M12 19

  Systemstorlek

  6,12 kW

  Omdöme

  Med Sune West i spetsen fick vi ett fantastisk fint förhållande som slutade med en synnerligen snygg installation. Bra uppstartsservice och nu väntar vi ju bara på att solen skall komma tillbaka. Sune gav oss en finfin lektion kring allt med solel och detta utan att tröttna på eleverna som återkom med frågor, ibland samma frågor.

Referensanläggningar

 • Vår egen test- och demoanläggning på Argongatan i Mölndal. Här testar vi olika moduler, montagetekniker och växelriktare. Vi använder både kristallina och tunnfilmssolceller, och har monterat dem i olika väderstreck. Totalt är det en installerad effekt på 58 kWp.

 • Här är ett villasystem i Mölndal där vi har använt Solar Frontiers tunnfilmssolceller. De är mörka i tonen och passar bra om man vill ha en stilren installation. Installerad effekt är 5,44 kWp. Växelriktaren är från SMA.

 • Denna anläggning sitter på ett garage utanför Kungsbacka. Även här har vi använt oss av Solar Frontiers tunnfilmsmoduler och SMA:s växelriktare. Installerad kapacitet är 5,44 kWp.

Längre beskrivning från Gothia Solenergi

I vår butik på Argongatan 4 i Åbro industriområde i Mölndal får du hjälp av oss att välja de produkter som passar bäst för din anläggning. Utställningen kan lära dig mer om solenergi, här kan du t.ex. läsa av och jämföra hur de olika panelerna i vår testanläggning producerar. Tag hjälp av våra Solrådgivare, var du än befinner dig i köp- eller tankeprocessen eller om du redan är i projekteringsstadiet som arkitekt, konsult, villaägare eller företagare. Du får hjälp med projektering, installation, igångsättning och service.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!