Gothia Solenergi

5,0

Från Mölndal projekterar och installerar vi systemlösningar med solceller för att enkelt och tryggt kunna producera egen solel som sänker elkostnaden i många år.

Läs mer

I vår butik på Argongatan 4 i Åbro industriområde i Mölndal får du hjälp av oss att välja de produkter som passar bäst för din anläggning. Utställningen kan lära dig mer om solenergi, här kan du t.ex. läsa av och jämföra hur de olika panelerna i vår testanläggning producerar. Tag hjälp av våra Solrådgivare, var du än befinner dig i köp- eller tankeprocessen eller om du redan är i projekteringsstadiet som arkitekt, konsult, villaägare eller företagare. Du får hjälp med projektering, installation, igångsättning och service.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Gothia Solenergi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Denna anläggning sitter på ett garage utanför Kungsbacka. Även här har vi använt oss av Solar Frontiers tunnfilmsmoduler och SMA:s växelriktare. Installerad kapacitet är 5,44 kWp.

 • Här är ett villasystem i Mölndal där vi har använt Solar Frontiers tunnfilmssolceller. De är mörka i tonen och passar bra om man vill ha en stilren installation. Installerad effekt är 5,44 kWp. Växelriktaren är från SMA.

 • Vår egen test- och demoanläggning på Argongatan i Mölndal. Här testar vi olika moduler, montagetekniker och växelriktare. Vi använder både kristallina och tunnfilmssolceller, och har monterat dem i olika väderstreck. Totalt är det en installerad effekt på 58 kWp.

Kundomdömen

5,0 i genomsnitt (3 omdömen)

 1. Helena, Landvetter

  Installation:

  Kundmottagande:

  Offert och svar på alla frågor jag ställde ingav stort förtroende. Allt blev mycket tydligt efter en genomgång på plats i deras butik där vi fick se precis hur allt ser ut samt hur det monteras. Gothia har själva satt upp solceller på taket för att testa olika typer samt montage på olika material så de vet vad de pratar om. Det hade stor betydelse för mig i mitt val av installatör.

  Systemstorlek: 9,4 kW

 2. Rose-Marie, Mölndal

  Installation:

  Kundmottagande:

  Valde denna leverantör för att jag upplevde att de var seriösa och hörsammade mina önskemål, gällande bl.a. slutbetalning först när anläggningen var färdigmonterad och i bruk. Kände mig delaktig från början till slut. Allt gick bra från byggnadsställning till färdig anläggning, som blev mycket snyggare än jag tänkt mig. Alla var tålmodiga när jag ställde många frågor och jag kände mig viktig som kund. Stort tack! Nu har anläggningen varit i bruk drygt en månad och p g a det fantastiska vädret jag har fått en kreditfaktura från BestEl på ca 400 kr!!! Kan inte bli bättre

  Systemstorlek: 7,2 kW

 3. Hans, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Med Sune West i spetsen fick vi ett fantastisk fint förhållande som slutade med en synnerligen snygg installation. Bra uppstartsservice och nu väntar vi ju bara på att solen skall komma tillbaka. Sune gav oss en finfin lektion kring allt med solel och detta utan att tröttna på eleverna som återkom med frågor, ibland samma frågor.

  Systemstorlek: 6,1 kW

Gothia Solenergi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar