Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Grön Sol

Grön Sol erbjuder helhetsleveranser där vi tar hand om allt som behövs för att du ska kunna ta tillvara på din sol.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Kenny

  Munkebäck

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M06 14

  Systemstorlek

  11 kW

  Omdöme

  Hjälpsam, förstående och kommer alltid tillbaka snabbt på frågor och funderingar!

 • Kalle

  Ramlösa

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M02 2

  Systemstorlek

  9,6 kW

  Omdöme

  Mycket bra kommunikation/information från Grön Sol under projekttiden.

Referensanläggningar

 • Anläggningen i Höör består av 24 stycken helsvarta paneler från Seraphim på 275W styck. Totaleffekten är på 6,6kW och för bästa övervakningsmöjlighet har vi valt att installera växelriktare från SolarEdge.

 • Ett vackert hus i Ytterjärna har fått 40st helsvarta 275W paneler installerade och producerar nu solel med en anläggning på 11kW. För bästa övervakningsmöjlighet har vi valt att installera optimerare växelriktare från SolarEdge.

 • Anläggningen i Höör består av 9 st helsvarta monopaneler á 275W och 6 st poly paneler á 320W. Totaleffekten är på 4,4kW och för bästa produktion från tre olika takytor har vi valt SolarEdge’s nylanserade växelriktare; HD-Wave.

Längre beskrivning från Grön Sol

Grön Sol är ett nytt företag men med gedigen kunskap. Vi som jobbar på Grön Sol har tidigare jobbat med solceller och solcellsinstallationer hos andra aktörer på marknaden. Vi är övertygade att vi i många delar kan göra ett mycket bra jobb om till och med bättre än andra. Vår ambition är att det ska vara enkelt att bli solelsproducent. Vi erbjuder helhetsleveranser där vi tar hand om allt som behövs för att du ska kunna börja producera solel. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och låta oss hjälpa dig ta tillvara på ditt solsken! I slutändan är det viktigaste för oss att du känner dig nöjd och trygg med din satsning på solenergi. Vi hoppas att vi får hjälpa dig, att hjälpa din plånbok och vår planet.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!