Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Herrljunga Elektriska AB

Elinstallationsföretag som sedan 2012 projekterar och installerar kompletta system i och kring Herrljunga. Vi är certifierade med avseende på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Privatbostad med solceller på såväl boningshus som garage om 5,1 kWp vardera. En gemensam omriktare från Fronius på 10 kW.

  • Industrifastighet i Herrljunga särskilt utformad för solel. Installerad effekt 35 kWp med två omriktare från SMA om vardera 17 kW.

  • Lantbruksfastighet med 19,8 kWp solceller och omriktare från Fronius på 17,5 kW.

Längre beskrivning från Herrljunga Elektriska AB

Vi arbetar aktivt för att främja solel och elbilar i det lokala energisystemet. I vår demonstrationsanläggning kan du se hur en solcellsanläggning är uppbyggd och fungerar. Vi hjälper dig på plats att skräddarsy din egen anläggning. Vi är nationellt engagerade genom Svensk Solenergi och inom lokala initiativ som Sol i Väst. Vi samarbetar med forskare vid Uppsala Universitet och forskningsinstitutet RISE för att kartlägga hur solel bäst kan integreras i svenska elnät. Herrljunga tillhör toppskiktet bland svenska kommuner när det gäller watt solel per invånare.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!