HPSolartech AB

4,2

Enkelt! Så ska det vara att köpa solenergi. Vi hjälper dig med allt som behöver göras för att du ska kunna få minskade elräkningar och ren solel till ditt hem under årtionden framöver.

Läs mer

HPSolartech är ett bolag sprunget ur en lång erfarenhet i teknik för hållbar energi i kombination med djupt kunnande inom bygg och takinstallationer. Vi har en vision att se solel som en naturlig del av alla fastigheter i Sverige och vill förenkla för privatpersoner, lantbrukare och ägare av små företag att tryggt och enkelt kunna installera solel för en kostnadseffektiv och hållbar framtid. Vi tar hand om hela processen från start till mål – inklusive ansökningshandlingar, bygglovshandlingar och annat. Våra solceller är av högsta kvalitét och monteras enkelt på alla typer av tak. Du kan välja att göra det själv, med vår guidning, eller att få en nyckelfärdig lösning där våra installatörer gör allting. Från beställning till drift tar det ungefär 6 veckor och vi hjälper dig med alla papper och handlingar för att göra bästa möjliga affär och ta del av skattereduktioner, ROT-avdrag och investeringsstöd som kan vara möjliga. Kontakta oss för en offert för just dina behov och förutsättningar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns HPSolartech AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Denna anläggning finns på en villa i Svartbäcken i Uppsala. Det är 7,3 kW installerad effekt på ett sydligt tak. Monterad 2017.

 • I Halmby finns detta system på 24 kW installerad effekt. Anläggningen är markmonterad med gjutna fundament. Monterad 2013.

 • I Gurresta, på en hästgård, sitter denna anläggning på 74,9 kW installerad effekt. Anläggningen sitter i flera väderstreck. Monterad 2017.

Kundomdömen

4,2 i genomsnitt (4 omdömen)

 1. Erik, Mellösa

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabb respons på frågor och bra installation.

  Systemstorlek: 12,0 kW

 2. Lars-Åke, Hägersten

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag upplever leverantören som mycket bra. vi fick bra underlag offertunderlag OCH vi fick hjälp med bidragsansökning & myndighetskontakter. Installatörerna var klart proffsiga.

  Systemstorlek: 189,7 kW

 3. Mattias, Uppsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriöst första intryck med ett professionellt bemötande. Saknade löpande uppdateringar om status när väl beställningen var lagt.

  Systemstorlek: 10,9 kW

 4. Constantin, Stockholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag är mycket nöjd med HP Solartech med allt från offert till slutförande! De har känts proffsiga, kostnadseffektiva och har gjort en snygg installation! De har varit trevliga, tagit sig tid och lyssnat in mina estetiska önskemål. Kan klart rekommendera!

  Systemstorlek: 7,8 kW

HPSolartech AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar