Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

HPSolartech AB

Enkelt! Så ska det vara att köpa solenergi. Vi hjälper dig med allt som behöver göras för att du ska kunna få minskade elräkningar och ren solel till ditt hem under årtionden framöver.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Constantin

  Stockholm

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M11 28

  Systemstorlek

  7,8 kW

  Omdöme

  Jag är mycket nöjd med HP Solartech med allt från offert till slutförande! De har känts proffsiga, kostnadseffektiva och har gjort en snygg installation! De har varit trevliga, tagit sig tid och lyssnat in mina estetiska önskemål. Kan klart rekommendera!

Referensanläggningar

 • Denna anläggning finns på en villa i Svartbäcken i Uppsala. Det är 7,3 kW installerad effekt på ett sydligt tak. Monterad 2017.

 • I Gurresta, på en hästgård, sitter denna anläggning på 74,9 kW installerad effekt. Anläggningen sitter i flera väderstreck. Monterad 2017.

 • I Halmby finns detta system på 24 kW installerad effekt. Anläggningen är markmonterad med gjutna fundament. Monterad 2013.

Längre beskrivning från HPSolartech AB

HPSolartech är ett bolag sprunget ur en lång erfarenhet i teknik för hållbar energi i kombination med djupt kunnande inom bygg och takinstallationer. Vi har en vision att se solel som en naturlig del av alla fastigheter i Sverige och vill förenkla för privatpersoner, lantbrukare och ägare av små företag att tryggt och enkelt kunna installera solel för en kostnadseffektiv och hållbar framtid. Vi tar hand om hela processen från start till mål – inklusive ansökningshandlingar, bygglovshandlingar och annat. Våra solceller är av högsta kvalitét och monteras enkelt på alla typer av tak. Du kan välja att göra det själv, med vår guidning, eller att få en nyckelfärdig lösning där våra installatörer gör allting. Från beställning till drift tar det ungefär 6 veckor och vi hjälper dig med alla papper och handlingar för att göra bästa möjliga affär och ta del av skattereduktioner, ROT-avdrag och investeringsstöd som kan vara möjliga. Kontakta oss för en offert för just dina behov och förutsättningar.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!