Measol - Solcellskollen

Measol

4.6

Measol är experterna på solcellsanläggningar. Med över 7 år i branschen, levererar vi material och installation med hög kompetens.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Measol:

Erbjudande

Referensanläggningar

Detta system är ett så kallat Solrif och är ett integrerat system. Detta har Anders & Kerstin Albåge i Tyresö valt eftersom det var dags att byta tak, så i stället för att lägga tegel och sedan solcellerna över teglet så har vi integrerat det i taket. Anläggningen är på cirka 8kW och systemet är SolarEdge smarta paneler.

Kundomdömen

4.6 i genomsnitt (3 omdömen)
 • Lars, Södertälje
  Installation:
  Kundmottagande:

  Jag tycker att jag fick ett bra bemötande av leverantören och installationen genomfördes på ett sätt som jag är nöjd med. De synpunkter jag hade åtgärdades snabbt och utan diskussion. Jag kan rekommendera Measol.

  2019 M09 17 Systemstorlek: 4.8 kW
 • Mattias, Enköping
  Installation:
  Kundmottagande:

  Ett proffsigt och trevligt bemötande och en öppen dialog om mina önskemål ledde till ett avtal som infriats till fullo. Då en del inte fungerade som tänkt så tog företaget sitt ansvar och såg till så att det fungerade.

  2019 M07 31 Systemstorlek: 14.7 kW
 • Ulf, Enköping
  Installation:
  Kundmottagande:

  Kunniga och proffsiga. Min installation blev lite spretig pga försenade leveranser av panelerna men det fungerade ändå smidigt som helhet. Plus för att man alltid får snabba svar vid kontakt med Measol.

  2018 M06 29 Systemstorlek: 6 kW

Measol

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar