Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Measol

Measol är experterna på solcellsanläggningar. Med över 5 år i branschen, levererar vi material och installation med hög kompetens.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Ulf

  Enköping

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M06 29

  Systemstorlek

  6 kW

  Omdöme

  Kunniga och proffsiga. Min installation blev lite spretig pga försenade leveranser av panelerna men det fungerade ändå smidigt som helhet. Plus för att man alltid får snabba svar vid kontakt med Measol.

Referensanläggningar

 • Friendly Building är ett byggföretag som bygger nya plusshus & passivshus. Åt denna hus-bostadsrättsförening har vi monterat cirka 45kW och systemet är SolarEdge. Anläggningen beräknas producera cirka 40.000 kWh per år.

 • Detta system är ett så kallat Solrif och är ett integrerat system. Detta har Anders & Kerstin Albåge i Tyresö valt eftersom det var dags att byta tak, så i stället för att lägga tegel och sedan solcellerna över teglet så har vi integrerat det i taket. Anläggningen är på cirka 8kW och systemet är SolarEdge smarta paneler.

 • Här har 120st smarta monopaneler installerats på Herresta ladan i Sigtuna. Systemet är SolarEdge och har monterats på ett nylagt TP20 plåttak. Anläggningen har en toppeffekt 33kW och beräknas göra cirka 30.000 kWh per år.

Längre beskrivning från Measol

Measol är experter på klimatsmarta solenergiprodukter som bidrar till en bättre miljö och lägre energikostnader. Vi arbetar med allt från rådgivning, försäljning och kundservice till små och medelstora företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner i Storstockholm och övriga Sverige. Vår specialitet är att leverera miljövänliga och funktionella solenergiprodukter med mycket hög kvalitet. Vi kan också designa solceller som har olika form, färg och tryck – antingen ovanpå eller helt integrerat med taket. Oavsett om du bygger nytt eller vill sänka kostnaderna för en befintlig byggnad, stor eller liten, har vi en lösning som passar perfekt och håller i längden

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!