Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Nästegården Energi AB

Vi säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar för både villataket, lantbruket och det större företaget. Vi erbjuder även hjälp med bidragsansökan och kontakterna med nätägare och myndigheter.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • 12 kW polykristalin på ladugårdstak i Bolum, Falköping

  • 17 kW polykristalin på maskinhall i Sätuna, Falköping

  • 8,2 kW monokristalin på villa i Varnhem, Skara

Längre beskrivning från Nästegården Energi AB

Nästegården Energi AB är ett företag som erbjuder lösningar inom det snabbt växande fältet förnybar energi. Vi säljer kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar för både det mindre villataket, lantbruket och det större företaget. Vi erbjuder även hjälp med bidragsansökan och kontakterna med nätägare och myndigheter. Vi kan erbjuda totalentreprenad som innefattar elektriker, byggställning och montage. Vi säljer också uppvärmningssystem baserade på förnyelsebara biobränslen såsom ved, pellets och flis. Vi är återförsäljare av Frölings produkter som är en av världens högst rankade tillverkare av värmepannor. Pannor som med sin extremt höga effektivitet och återförbränning av rökgaser i princip bara lämnar vattenånga ur skorstenen.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!