Nordic Energy Partner

Som certiferad solelsinstallatör erbjuder vi kostnadsfri projektering och administration (solstödsansökningar och ev. bygglov). Med kompetens och kundtrygghet ger vi effektiva lösningar i varje enskilt projekt.

Läs mer

Söker du kompetenta och trygga lösningar inom Solenergi så är NEPAB lösningen för dig. NEPABs organisation innebär att vi kan erbjuda moderna effektiva tekniklösningar i alla lägen. Då företaget har en bred kompetens även inom värmepumpar, vvs, el och kyla gör vi en helhets bedömning av ditt energibehov för den effektivaste lösningen i alla lägen.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Nordic Energy Partner:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En markanläggning i Eketorp där vi tillsammans med kunden samarbetat. Kunden har tillsammans med slutagräv.se samt egen byggd ställning gjort grunden för att vi kunnat installera 44 kW/p där vi satt 160 Trina Solar 275w paneler. Som växelriktare har vi satt 2st Fronius 17,5.

 • För företaget Work Systems har Nordic Energy Partner monterat och driftsatt en anläggning med 598 paneler. En stor anläggning som ger en minskad förbrukning för företaget. Växelriktare från SMA 3 st 50kW Core. Följ gärna anläggning på www.evishine.se/industrivägen

 • En gård i Närke. Installerad kapacitet är 20,9 kWp med solaredge växelriktare. Anläggningen har optimerade paneler för att viss skuggning förekommer av närliggande träd.

Kundomdömen

Nordic Energy Partner har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Nordic Energy Partner

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar