Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Nordic Energy Partner

Som certiferad solelsinstallatör erbjuder vi kostnadsfri projektering och administration (solstödsansökningar och ev. bygglov). Med kompetens och kundtrygghet ger vi effektiva lösningar i varje enskilt projekt.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • För företaget Work Systems har Nordic Energy Partner monterat och driftsatt en anläggning med 598 paneler. En stor anläggning som ger en minskad förbrukning för företaget. Växelriktare från SMA 3 st 50kW Core. Följ gärna anläggning på www.evishine.se/industrivägen

  • En gård i Närke. Installerad kapacitet är 20,9 kWp med solaredge växelriktare. Anläggningen har optimerade paneler för att viss skuggning förekommer av närliggande träd.

  • En markanläggning i Eketorp där vi tillsammans med kunden samarbetat. Kunden har tillsammans med slutagräv.se samt egen byggd ställning gjort grunden för att vi kunnat installera 44 kW/p där vi satt 160 Trina Solar 275w paneler. Som växelriktare har vi satt 2st Fronius 17,5.

Längre beskrivning från Nordic Energy Partner

Söker du kompetenta och trygga lösningar inom Solenergi så är NEPAB lösningen för dig. NEPABs organisation innebär att vi kan erbjuda moderna effektiva tekniklösningar i alla lägen. Då företaget har en bred kompetens även inom värmepumpar, vvs, el och kyla gör vi en helhets bedömning av ditt energibehov för den effektivaste lösningen i alla lägen.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!