Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Nyedal Solenergi

Nyedal Solenergi är ett familjeföretag med säte i Halmstad men verksamma över hela Sverige. Fokus ligger på det hållbara samhället med solenergi som grundpelare.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Johan

  Ängelholm

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M06 20

  Systemstorlek

  8,96 kW

  Omdöme

  Elinstallatör och Öresundskraft missade i samarbetet

Referensanläggningar

 • Den exklusiva Solpannan inkräktar ej på fastighetens utseende samt gör det möjligt att nyttja hela taket till skillnad från standardpaneler som oftast begränsas av sin stora mått. Anläggningen på bilden består av 60 m2 solceller med en topp-effekt om 9 kW. På norrsidan läggs samma betongpanna utan solceller integrerade.

 • Referensanläggningen består av 42 stycken integrerade paneler från världens största tillverkare Q-Cells. Nyedal Solenergi är Q.PARTNERS för Sverige. Topp-effekten uppgår till 11,34 kW. Växelriktare från Fronius.

 • Anläggningen på 50 kW består av 190 stycken paneler från tyska Q-CELLS, världens största tillverkare av solcellsmoduler. Nyedal Solenergi är Q.PARTNERS för Sverige. Växelriktare från Fronius.

Längre beskrivning från Nyedal Solenergi

Sedan 2007 har Nyedal Solenergi varit med och drivit den Svenska solenergimarknaden framåt. En marknad som till början bestod av enklare montage på främst villor har nu övergått till behov av integration och mer estetiska lösningar. Nyedal Solenergi har lösningar för de nya behoven i form av sin exklusiva Solpanna, integrerade lösningar för takomläggning, verandatak, carport samt fasad. Då mycket av en solcellsanläggning i slutändan handlar om tekniska lösningar för att övervaka och säkerställa övergripande vy av hela fastighetens energibehov erbjuder Nyedal Solenergi tekniska lösningar i form av Smarta Mätare, batterilagring samt laddstolpar.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!