Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Paneltaket AB

Paneltaket AB är en helhetsleverantör utav solcellsanläggningar till företag och privatpersoner i västra och södra Sverige. Paneltaket tror på god service, grön energi och stabila system.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Kunden är Göteborgs Fastighetsbolag, och anläggningen sitter på en villa i Särö. Anläggningen är 7 kW bestående av 24 stycken 270 W Jinkopaneler. Enkeloptimering, SolarEdge.

  • Kunden är Håkan i Onsala. Anläggningen sitter på en villa och har en toppeffekt 11,5 kW. Den består av 42 stycken Jinkopaneler à 270 W. Enkeloptimering, SolarEdge.

  • Kunden är Sven-Göran i Varberg. 15 kW fördelat på ett villatak och garage, med 54 st 270 W Jinkopaneler. Dubbeloptimering, SolarEdge.

Längre beskrivning från Paneltaket AB

Paneltaket AB är helhetsleverantör utav solcellsanläggningar i västra och södra Sverige. Vi skänker en del av vinsten till naturskyddsföreningar som strider för klimatfrågorna i Sverige. Samtliga anställda har universitetsutbildning, brinner för förnybar energi och har som mål att vara den självklara partnern i övergången till förnybar energi med solceller på taket, batterier i källaren och elstolpar på uppfarten. Paneltaket hjälper er ifrån behov och kalkyler till färdig installation, driftsättning och utbildning utav er anläggning. Vi tror på professionellt bemötande med stabilt eftermarknadsavtal inklusive service för att kunden skall känna sig helt trygg med sin goda investering.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!