Smart Solkraft

5,00

Vi skräddarsyr en solcellslösning efter just dina behov. Från inledande kontakt till slutförd installation, med mån om kvalité, trygghet och kommunikation.

Läs mer

Smart Solkraft startade för att vara med och förändra vår framtid på ett hållbart och kvalitativt sätt mot ett CO2 neutralt samhälle där vår vision är att vi på riktigt ska vara självförsörjande på energi. Vi vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att skaffa förnybar energi och därför så har vi valt att bara arbeta med produkter som vi verkligen tror på. Detta resulterar i att våra anställda kan arbeta med någonting som de älskar och kan stå för. Vi anpassar, installerar och vårdar en nyckelfärdig anläggning för just dina behov med hög standard på både material och kompetens.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Smart Solkraft:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • På detta lantbruk så har vi installerat ett solkraftverk på 99.2 kWp med 310 paneler och 4 st växelriktare från Windon. Windons solpaneler fungerar perfekt här då deras unika konstruktion gör dem amoniakresistenta vilket passar bra i en miljö med mycket nötkreatur.

 • På denna nyproducerade brf i centrala Södertälje har vi satt upp hela 294 paneler med en total effekt på 81 kWp.

 • På denna fina villa i Bestorp har vi utfört ett takbyte samt satt solpaneler. Vi har använt solpanelen IBC mono 335 wp, Half-Cut och på detta tak har vi satt hela 21 st med en effekt på 7.035 kWp. Anläggningen beräknas generera 6 900 kWh om året vid optimala förhållanden.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (1 omdöme)

 1. Torstein, Norrköping

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande, proffsig installation. Helnöjd!

  Systemstorlek: 9,0 kW

Smart Solkraft

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar