Solenergi Sverige AB

4,5

Vi säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar för både villataket, lantbruket och det större företaget. Vi erbjuder även hjälp med bidragsansökan och kontakterna med nätägare och myndigheter.

Läs mer

Solenergi Sverige AB är ett företag som erbjuder lösningar inom det snabbt växande fältet förnybar energi. Vi säljer kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar för både det mindre villataket, lantbruket och det större företaget. Vi erbjuder även hjälp med bidragsansökan och kontakterna med nätägare och myndigheter. Vi kan erbjuda totalentreprenad som innefattar elektriker, byggställning och montage.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solenergi Sverige AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • 12 kW polykristalin på ladugårdstak i Bolum, Falköping

 • 8,2 kW monokristalin på villa i Varnhem, Skara

 • 17 kW polykristalin på maskinhall i Sätuna, Falköping

Kundomdömen

4,5 i genomsnitt (1 omdöme)

 1. Marie-Louise, Alboga

  Installation:

  Kundmottagande:

  Korrekta svar på frågor. Snabb leverans och korrekt avtalsföljande.

  Systemstorlek: 17,0 kW

Solenergi Sverige AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar