Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Solens Energi

Solens Energi är en certifierad solelinstallatör som erbjuder totalentreprenad av solcellsanläggningar med personlig service. Vi gör det enkelt, tryggt och lönsamt att skaffa solceller.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • På denna villa i vackra Bjärred har vi installerat en solcellsanläggning om 15 kW. Vi har använt monokristallina paneler på 300W från JA Solar. Anläggningen beräknas producera 14 200 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 24 000 kronor.

  • Vi har installerat denna solcellsanläggning om 12 kW på en villa i Båstad. Helsvarta monokristallina paneler på 280W från LG ger ett stilrent intryck och passar husets design. Anläggningen beräknas producera 10 400 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 17 000 kronor.

  • Detta är en av våra största anläggningar där vi har installerat 44 kW på en fastighet i Malmö. Vi har använt polykristallina paneler på 270W från Trina Solar. Solcellsanläggningen beräknas producera 46 000 kWh per år och ger en årlig besparing på över 70 000 kr.

Längre beskrivning från Solens Energi

Solens Energi är en certifierad solelinstallatör med elbehörighet som erbjuder totalentreprenad av solcellsanläggningar för villaägare, företag, föreningar och lantbruk. Vi är experter på solens energi och ger dig rådgivning, personlig service, trygghet och lönsamhet i din investering i solceller. Vi hittar den bästa anläggningen för dina behov för att du ska bli 100% nöjd med din investering. Vi gör det enkelt, miljövänligt och lönsamt att skaffa solceller. Nöjda kunder sedan 2012.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!