Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Solexperterna Värmland AB

Vi är din kvalitetsleverantör av nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om hela processen, från besök på plats över planering av anläggningen inkl. hållfasthetsberäkning till färdig installation. Vi är tyvärr uppbokade under hösten men tar gärna emot beställningar för nästa år.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Solcellsanläggning på markstativ från Tabergskonstruktioner AB med 40 x Heckert Solar polykstristallina solpaneler à 265 W/st. Fronius växelriktare.

  • Solcellsanläggning på plåttak med 51 x Heckert Solar polykristallina solpaneler à 265 W/st. Fronius växelriktare och Schletter infästningssystem. Monterat utanför Molkom.

  • Solcellsanläggning på plåttak och vägg med 20 x Trina Solar polykristallina solpaneler à 265 W/st. Fronius växelriktare och Schletter infästningssystem. Monterat utanför Luleå.

Längre beskrivning från Solexperterna Värmland AB

Solexperterna levererar och monterar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag och myndigheter. Genom vår kunskap får du ett system som är anpassat till rådande förhållanden. Vi väljer att satsa på väletablerade europeiska tillverkare för såväl solpaneler, växelriktare och infästningssystemet. Solexperterna är ett värmländsk företag med kunskap och engagemang.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!