Soltech Sales & Support

4,5

Vi utvecklar och installerar fullt integrerade solcellssystem. Där en integrerad lösning ej är optimal levererar vi även standardlösningar från världsledande tillverkare. F.d. Nyedal Solenergi.

Läs mer

Från inget mer än en idé som föddes på Kungliga Tekniska Högskolan har vi idag vuxit till Sveriges ledande helhetsleverantör inom integrerad energi- och solteknologi. Vi utvecklar, säljer, installerar och optimerar alltifrån tak och fasader med fullt integrerade solceller till laddstolpar och batterier. Genom att ta ansvar för hela värdekedjan, från utveckling till installation, kan vi förvandla alla former av fastigheter till effektiva energiproducenter. För de projekt där en integrerad lösning ej är optimal levererar vi standardlösningar från världsledande tillverkare.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Soltech Sales & Support:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Anläggningen på 50 kW består av 190 stycken paneler från tyska Q-CELLS, världens största tillverkare av solcellsmoduler. Nyedal Solenergi är Q.PARTNERS för Sverige. Växelriktare från Fronius.

 • Referensanläggningen består av 42 stycken integrerade paneler från världens största tillverkare Q-Cells. Nyedal Solenergi är Q.PARTNERS för Sverige. Topp-effekten uppgår till 11,34 kW. Växelriktare från Fronius.

Kundomdömen

4,5 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Holger, Hishult

  Installation:

  Kundmottagande:

  Frånsett ett missförstånd vid uppstart av anläggningen har allt löpt på enligt plan.

  Systemstorlek: 8,0 kW

 2. Johan, Ängelholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Elinstallatör och Öresundskraft missade i samarbetet

  Systemstorlek: 9,0 kW

Soltech Sales & Support

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar