Sun-Bro AB

Sun-Bro AB lägger fokus på att leverera solcellsanäggningar som passar våra kunders individuella behov med ett brett utbud av komponenter och arbete av högsta kvalitet.

Läs mer

Hos oss får du en nyckelfärdig solcellsanläggning som monteras av erfarna solcellsinstallatörer.  Vi erbjuder både markanläggningar och takanläggningar på nästan alla tak. Vi har ett stort utbud av olika komponenter som en solcellsanläggning består av. Innan vi skriver offert hjälper vi våra kunder med att ta fram komponenterna som fungerar bäst för dem. Vi lägger stor vikt på att göra det enkelt för våra kunder att installera solceller. Därför är vi med hela vägen från inköp av material till driftsättning. Vi samarbetar med Sveriges största distributör inom solenergi, samt skickliga elektriker och montörer. Hör av er till oss för en professionell bedömning av era möjligheter att skaffa en solcellsanläggning!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sun-Bro AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Denna anläggning installerades hos en kund i Kungshamn. Montagesystemet som användes här är ESDEC. Solpanelerna är kopplade till en strängväxelriktare från SunGrow och har en total märkeffekt på 9,9kWp.

 • Denna anläggning installerades i Romelanda. På grund av förekomsten av skuggningar och olika takvinklar fick denna anläggning byggas med ett optimerat system från Solar-Edge.

 • Detta är ett av fyra tak som vi fyllde med solceller hos en kund i Lysekil. Anläggningen monterades med ett montagesystem från Schletter och optimerare samt växelriktare från Solar-Edge.

Kundomdömen

Sun-Bro AB har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Sun-Bro AB

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar