Sun Energy

Sun Energy erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi designar lösningen utifrån dina önskemål med fokus på kvalitet och estetik. Vi arbetar med bostäder, kommersiella fastigheter och lantbruk.

Läs mer

Sun Energy erbjuder nyckelfärdiga solcellanläggningar anpassade just för dig och din fastighet. Vi lägger stor fokus på att designa en lösning som är snygg och passar på din fastighet samtidigt som den ger den bästa elproduktionen. Vi hjälper dig genom hela processen samt med allt från bygglov, bidrag och val av elleverantör. Vi har ett brett spektrum av leverantörer att välja från, vi är bla LG PRO partners med de bästa garantierna i branschen samtidigt som vi har ett nära samarbete med en av världens största återförsäljare vilket gör det möjligt för oss att erbjuda prisvärda lösningar. Förutom solcellanläggningar erbjuder vi även batterilösningar för hemmet och laddstolpar för elbilar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sun Energy:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • På en villa i Näsbypark sitter denna anläggning 11 kW. Kunden valde panelen från Axitec 310 W och växelriktare med optimerare från SMA/Tigo.

 • På en hyresrätt i Dingtuna sitter denna anläggning på 40 kW. Kunden valde den lyxiga panelen från LG 330 W och växelriktare med optimerare från Solaredge.

 • På Catella Arena i Stockholm sitter denna anläggning på 255 kW. Kunden valde paneler från Axitec 275 W och växelriktare från SMA.

Kundomdömen

Sun Energy har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Sun Energy

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar