Sunavia

Sunavia vill vara med och minska våra klimatavtryck. Detta gör vi genom att sälja färdiga solcellsanläggningar, laddsystem och energilagring till fastigheter. Välkommen till oss!

Läs mer

Sunavia är en helhetsleverantör inom energilösningar. Vår säljavdelning projekterar, presenterar och förmedlar alla förekommande anläggningar inom solcellslösningar, laddsystem för elfordon samt olika typer av energilagring i fastigheter. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag. Vi åtar oss stora som små projekt. Vi finns idag representerade i Jämtland och Stockholmsregionen men arbetar över hela landet. Sunavias tekniska avdelning utför egna projekteringar för hållfasthet och dimensionering inom alla våra arbetsområden och givetvis är vår personal utbildade och certifierade för dessa uppgifter. Vi har också egen montagepersonal och egna tekniker. Sunavia har behörighet för elarbeten starkström vilket krävs idag för att montera och koppla in solanläggningar och ladd punkter. Vi kan ta hela projektet från en ide och tanke till en nyckelfärdig anläggning. Väljer man nyckelfärdig lösning hjälper vi till med allt från kontakt med berörda myndigheter och nätägare till färdig anläggning. Utbildning av monterade system ingår alltid hos oss. Vi har valt att arbeta med de bästa leverantörerna inom alla områden vilket säkerställer en mycket god kvalitet samt en säker eftermarknad för våra kunder. Det ska vara tryggt och säkert att låta Sunavia designa er anläggning. Både före men även under och speciellt efter att arbetet är utfört. Detta är anläggningar som skall verka under lång tid framöver så kvalitet är för oss vår högsta prioritet. Både på produkter och utförda arbeten. Det tummar vi aldrig på. Suanvia kan också hjälpa till med utbildningar och information om energisystem till företag, föreningar och de som vill veta mera om solenergi och dess kringområden. Behöver ni mer information tveka inte att boka oss för att ge er den information ni behöver. Vi tror på långsiktighet och förtroende i våra relationer med våra kunder. Så om kvalitet och relation är viktigt för er också så lovar vi att göra vårt absolut bästa för att uppfylla era krav och önskemål. Vi på Sunavia har bestämt oss för att vara med och minska våra klimatavtryck och samtidigt hjälpa våra kunder till en god klimatinsats. Men detta ger även en god ekonomi då sparad energi ger avkastning ekonomiskt. En vinn-vinn resa helt enkelt. Vill ni vara med på vår resa? Kort sagt riktigt varmt välkomna till Sunavia AB!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sunavia:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Lantbrukare i Östersund, Jämtland. Installerad effekt 23,5kW. Polykristallina 280W från Eurener solceller med en växelriktare från Huawei.

 • Privatperson i Tumba, Stockholm. Installerad effekt 14kW. Monokristallina 300W från Sunerg med en växelriktare från Fronius.

 • Privatperson i Sollentuna, Stockholm. Installerad effekt 11,2kW. Monokristallina 330W från LG med en Solaredge-lösning.

Kundomdömen

Sunavia har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Sunavia

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar