Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Varmitek Energisystem

Varmitek Energisystem erbjuder nyckelfärdiga installationer i Nordvästra Skåne. Vi tar hand om hela processen, från byggnadsöversikt och projektering till färdig installation och uppföljning.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Denna solcellsanläggning är installerad i Helsingborg på en större fastighet och togs i drift i januari 2018. Totalt har anläggningen en kapacitet på 50 kW fördelat på 142 solcellspaneler. Varje enskild panel har en effekt på 300 W.

  • Denna anläggning är installerad på en villa i Helsingborg under sommaren 2016. Totalt finns 31 stycken paneler fördelade på primärtak och garage. Varje enskild panel har en effekt på 270 W och inbringar en total effekt på 8 kW.

  • Denna solcellsanläggning installerades på en villa i Förslöv under våran 2018. Det är 46 solpaneler som har en total effekt på 12.5 kW.

Längre beskrivning från Varmitek Energisystem

Varmitek Energisystem tar fullt ansvar och erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privata hushåll & fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Vi arbetar främst lokalt i Nordvästra Skåne för att kunna inbringa en professionell service och kontakt med våra kunder. Vårat mål är att skräddarsy anläggningarna på ett optimalt vis ut efter kundens preferenser. Vi sköter hela processen från start till mål, allt från konsultering, byggnadsöversikt och platsbesök till färdig installation och uppföljning. Vi samarbetar med världsledande tillverkare för att upprätthålla högsta kvalitet på alla våra produkter.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!