Bild på PM Nilsson

Om snabba tåg, solskenshistorier och skräpplockning — med PM Nilsson

  1. Solcellskollens podcast

Det tolfte avsnittet av Solcellskollens podcast gästades av PM Nilsson, politisk redaktör på Dagens Industri. Vi pratade om teknikutveckling, höghastighetståg, och om varför industri och miljö numera oftast går hand i hand.

PM Nilsson på Dagens Industri är en av de politiska skribenterna som oftast — och med stort genomslag — använder sin ledarsida för att argumentera för att ett större fokus på klimat och miljö är smart, både för politiken och för industrin.

Vi träffade PM och pratade om höghastighetståg, elektrifiering av (västsvenska) transporter, och tyska solskenshistorier. PM delade även med sig av vintercykeltips och om varför han väljer att spendera sin semester med att rensa en ö i Blekinges skärgård från skräp.

Du lyssnar här för webbläsare och Android, här för Apple, och här kan du ladda ner avsnittet! Om du gillar vad du lyssnar på får du jättegärna lämna ett omdöme i iTunes.

Av Erik Wallnér

wallner@solcellskollen.se

Publicerad 8 maj 2018

Relaterade inlägg

Solcellskollens logotyp

På Solcellskollen kan du jämföra leverantörer baserat på andras omdömen, ta fram en solcellskalkyl för din bostad, eller läsa senaste nytt om solceller. Helt enkelt ditt hjälpmedel inför en solcellssatsning!