1KOMMA5°

4,62

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om dig utifrån dina önskemål och behov från offertstadiet till färdig anläggning och din framtid som mikroproducent.

Läs mer

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) är en av Sveriges största leverantörer av energismarta lösningar för ditt hem, inklusive solceller, laddboxar och batterier. Vi finns med dig som villa- eller fastighetsägare genom hela processen, från hembesök, offertstadie, beställning, installation och slutligen uppföljning efter installationens färdigställande. Tillsammans planerar vi din solcellsanläggning och skräddarsyr anläggningen efter just era önskemål och ert taks förutsättningar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns 1KOMMA5°:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Eskilstuna. Kunden önskade en markanläggning istället för att bygga på taket. Totalt 80 st solpaneler som förväntas ge en produktion på ca 18-20 000 kWh/år.

 • En kund i Vällingby, Stockholm, som i samband med sitt takbyte valde att installera solceller med oss. Förväntad produktion på ca 8000 kWh/år.

 • Staffanstorp. En utav våra första installationer i Skåne där kunden valde Cellsolar tack vare vår lokala närvaro och konkurrenskraftiga pris. Anläggningen har blivit en god referens till flertalet nya kunder. Förväntad produktion 12-13 000 kWh/år.

Kundomdömen

4,62 i genomsnitt (39 omdömen)

 1. Ulf, Höllviken

  Installation:

  Kundmottagande:

  Efter lite strul med sen leverans av paneler så kom allt på plats enkelt och smidigt. Vi blev dessutom ordentligt kompenserade för produktionstappet vilket var proffsigt.

  Systemstorlek: 12,5 kW

 2. Lennart, Norrtälje

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vi hade problem med starkströmselektrikern som installerade anläggningen fel. Vilket fick till följd att den inte fungerade.

  Systemstorlek: 11,5 kW

 3. Torbjörn, Surahammar

  Installation:

  Kundmottagande:

  Cellsolar är nog ganska ok som leverantör men Vattenfall som nätägare är ju en ren katastrof. Mina solceller installerades i slutet av maj men Vattenfall har fortfarande inte varit här och bytt elmätare den 28sept.

  Systemstorlek: 10,0 kW

 4. Stefan, Torslanda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevlig och proffsigt bemötande från första kontakt med säljaren Mats Lidström. Installationen på taket som gick toppenbra, och tidsplanen hölls till 100% montörerna var måna om att stämma av olika alternativ till kabeldragning och städade upp efter sig när de var klara. Vi är jättenöjda.

  Systemstorlek: 10,8 kW

 5. Per, Åkersberga

  Installation:

  Kundmottagande:

  På det hela taget nöjd. Tillmötesgående och bra installation. Det enda som drar ner betyget är att de småsaker som besiktningen uppdagade (märkning av kablage samt dokumentation) verkar ha trillar bort ur leverantörens medvetande.

  Systemstorlek: 9,5 kW

 6. Josefine, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande och gav bra information.

  Systemstorlek: 10,8 kW

 7. Jonny, Bunkeflostrand

  Installation:

  Kundmottagande:

  Enkelt, smidigt och kundanpassat. Kände mig trygg hela vägen och fick bra support från deras kundservice när jag hade frågor. De kan bli lite bättre på sin slutdokumentation precis när man ska köra igång, men det är bara detaljer. Kan varmt rekommendera Cellsolar!

  Systemstorlek: 13,0 kW

 8. Göran, Vendelsö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Solcellsinstallationen gick snabbt och smidigt.

  Systemstorlek: 10,1 kW

 9. Julie, Munsö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabb, vänlig och effektiv

  Systemstorlek: 5,5 kW

 10. Henrik, Kalmar

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra kontinuerlig kontakt med säljare. Blev en liten miss vid installationen, som snabbt åtgärdades.

  Systemstorlek: 11,1 kW

1KOMMA5°

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar