1KOMMA5°

4,55

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om dig utifrån dina önskemål och behov från offertstadiet till färdig anläggning och din framtid som mikroproducent.

Läs mer

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) är en av Sveriges största leverantörer av energismarta lösningar för ditt hem, inklusive solceller, laddboxar och batterier. Vi finns med dig som villa- eller fastighetsägare genom hela processen, från hembesök, offertstadie, beställning, installation och slutligen uppföljning efter installationens färdigställande. Tillsammans planerar vi din solcellsanläggning och skräddarsyr anläggningen efter just era önskemål och ert taks förutsättningar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns 1KOMMA5°:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Eskilstuna. Kunden önskade en markanläggning istället för att bygga på taket. Totalt 80 st solpaneler som förväntas ge en produktion på ca 18-20 000 kWh/år.

 • En kund i Vällingby, Stockholm, som i samband med sitt takbyte valde att installera solceller med oss. Förväntad produktion på ca 8000 kWh/år.

 • Staffanstorp. En utav våra första installationer i Skåne där kunden valde Cellsolar tack vare vår lokala närvaro och konkurrenskraftiga pris. Anläggningen har blivit en god referens till flertalet nya kunder. Förväntad produktion 12-13 000 kWh/år.

Kundomdömen

4,55 i genomsnitt (56 omdömen)

 1. Anders, Bromölla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra

  Systemstorlek: 17,0 kW

 2. Stefan, Mönsterås

  Installation:

  Kundmottagande:

  En bra leverantör med mycket stort kunnande om Solceller.

  Systemstorlek: 8,0 kW

 3. Anders, Alvesta

  Installation:

  Kundmottagande:

  Ett mycket trevligt företag och säljaren som va hemma hos oss va kompetent och kunde svara på våra frågor. Under hela väntetiden innan installationen fick vi statusuppdateringar om hur det låg till. Själva installationen började tidigare 2 veckor innan utsatt datum och gick mycket smidigt. Gjorde en besiktning av anläggningen och de två ”felen” som hittades, fixades till mycket snabbt. Kan varmt rekommendera detta bolag.

  Systemstorlek: 19,0 kW

 4. Magnus, Laholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra kontakt med säljaren hela vägen. Inga anm.

  Systemstorlek: 18,0 kW

 5. Håkan, Onsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Leverantören höll vad man lovat i form av leveranstid och pris.

  Systemstorlek: 20,0 kW

 6. Katarina, Mariefred

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevligt företag trots att det blev stora förseningar och brast lite i kommunikation. Blev super nöjd tillslut

  Systemstorlek: 49,1 kW

 7. Jonas, Påarp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Är väldigt nöjd med hur denna leverantören hanterat min installation. Genomgående bra och förtroendegivande bemötande även i situationer när vi under installationen gjorde vissa justeringar av layout och komponenter.

  Systemstorlek: 17,0 kW

 8. Edo, Västerås

  Installation:

  Kundmottagande:

  Entreprenören som utförde installationen kunde varken svenska eller engelska, håller inte tider och krävde mitt närvarande under hela installationen för att inte göra fel. Mycket fel i informationsflödet och kommunikationsbrist med entreprenören.

  Systemstorlek: 14,8 kW

 9. Jochen, Nacka

  Installation:

  Kundmottagande:

  Installationen gjordes 4 veckor före planerad datum, vilket var väldigt positiv. Växelriktaren gick sönder mitt i July och det tog ca. 4 veckor att byta växelriktaren, det var mindre roligt. Sedan dess fungera anläggningen som det ska.

  Systemstorlek: 11,5 kW

 10. Mikael, Kvidinge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt bemötande från försäljning till installation. De få fel som fanns efter besiktningen åtgärdades snabbt. Kanske lite långa svarstider men det är ju högtryck på solceller just nu så det är förståeligt.

  Systemstorlek: 8,0 kW

1KOMMA5°

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar