1KOMMA5°

4,41

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om dig utifrån dina önskemål och behov från offertstadiet till färdig anläggning och din framtid som mikroproducent.

Läs mer

1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) är en av Sveriges största leverantörer av energismarta lösningar för ditt hem, inklusive solceller, laddboxar och batterier. Vi finns med dig som villa- eller fastighetsägare genom hela processen, från hembesök, offertstadie, beställning, installation och slutligen uppföljning efter installationens färdigställande. Tillsammans planerar vi din solcellsanläggning och skräddarsyr anläggningen efter just era önskemål och ert taks förutsättningar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns 1KOMMA5°:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Eskilstuna. Kunden önskade en markanläggning istället för att bygga på taket. Totalt 80 st solpaneler som förväntas ge en produktion på ca 18-20 000 kWh/år.

 • En kund i Vällingby, Stockholm, som i samband med sitt takbyte valde att installera solceller med oss. Förväntad produktion på ca 8000 kWh/år.

 • Staffanstorp. En utav våra första installationer i Skåne där kunden valde Cellsolar tack vare vår lokala närvaro och konkurrenskraftiga pris. Anläggningen har blivit en god referens till flertalet nya kunder. Förväntad produktion 12-13 000 kWh/år.

Kundomdömen

4,41 i genomsnitt (64 omdömen)

 1. Johan, Eskilstuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag tyckte att allt fungerade bra med båda offert och installation. Säljaren var själv ute och mätte taket och vi kunde diskutera olika lösningar på plats. Installationen var ok, jag fick påpeka att en panel inte var i våg men det ordnades direkt, anläggningen godkändes av nätbolaget utan anmärkning.

  Systemstorlek: 12,0 kW

 2. Mathilda, Östhammar

  Installation:

  Kundmottagande:

  1KOMMA5 har levererat fina solceller och ett bra batteri, men de nedslag som vår oberoende besiktningsman pekade ut har de varit oerhört långsamma att hjälpa oss med. Ännu 1.5 år senare är de flesta saker inte åtgärdade!

  Systemstorlek: 6,4 kW

 3. Peter, Södra Rörum

  Installation:

  Kundmottagande:

  Hade god kontakt med säljare och deras kontor under hela processen.

  Systemstorlek: 6,6 kW

 4. Stefan, Stockholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Leverantören krävde betalt innan installationen var helt klar. Ansvarig chef svarade inte på mail, trots påminnelser, för att lösa situationen.

  Systemstorlek: 12,0 kW

 5. Niklas, Smögen

  Installation:

  Kundmottagande:

  Ett mycket kunnig och sakligt kundkontakt som följde mig ända till installation. Installationen kunde kanske vara med noggrant utfört med ett fåtal brister som upptäcktes efter besiktning.

  Systemstorlek: 14,1 kW

 6. Christina, Härryda

  Installation:

  Kundmottagande:

  De var väldigt tillmötesgående ända tills man godkände offerten och betalade. Sedan kändes det som att man hamnade i skymundan.

  Systemstorlek: 10,0 kW

 7. Leif, Nacka

  Installation:

  Kundmottagande:

  Skruvar stack igenom råsponten på vinden. Jag trodde de skulle fästas i takstolarna (enl anvisning). Företaget visste inte vad montörerna hade gjort och fick göra om. Sen visar det sig att montörerna från början hade skruvat i bärläkt som sannolikt skulle vara godkänt. Dålig intern kommunikation.

  Systemstorlek: 7,0 kW

 8. Lars, Malmköping

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket god

  Systemstorlek: 10,0 kW

 9. Anders, Bromölla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra

  Systemstorlek: 17,0 kW

 10. Stefan, Mönsterås

  Installation:

  Kundmottagande:

  En bra leverantör med mycket stort kunnande om Solceller.

  Systemstorlek: 8,0 kW

1KOMMA5°

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar