Hitta och jämför lokala leverantörer av solceller - Solcellskollen

Ta in offerter från lokala solcellsleverantörer

Ange ditt postnummer för att se vilka leverantörer av nyckelfärdiga solcellssystem som finns nära dig, och ta del av omdömen från användare av Solcellskollen.

Jämför leverantörer

Vi samarbetar med leverantörer i större delen av landet. Hitta dina favoriter genom att ta del av deras information och omdömen från användare av Solcellskollen.

Be om offerter

Offertförfrågan är kostnadsfri och utan förpliktelser. När du gjort en offertförfrågan återkopplar leverantören inom ett par dagar och tar fram ett förslag efter dina önskemål.

Välj en lösning

Jämför de förslag du fått, i lugn och ro. Om du installerar en anläggning samlar vi in ett omdöme som hjälper framtida användare (och ger leverantörer extra incitament att göra ett bra jobb!).

Solcellskollen stöttar dig hela vägen!

För de flesta som installerar solceller uppstår en mängd frågor. Den goda nyheten? Vi finns här för att stötta! När du gjort en offertförfrågan så skickar vi information vi tycker är extra viktig inför och under ett solcellsköp. Du är såklart även välkommen att ställa en fråga i chatten om du vill bolla något specifikt.

Vad solcellsköparna säger om oss

Solcellskollen är en utmärkt hjälp att komma igång och få överblick och info om hela processen. Kollar man in den, så är man väl rustad när man sätter igång och underhandlar med entreprenörerna. Dessutom kan du få hjälp under tiden!

- Sven i Kungsbacka

Visa omdöme

Vi hade aldrig vågat satsa utan er i ryggen!

- Ellen i Göteborg

Visa omdöme

Mycket imponerad över all feedback och respons jag fått från er på Solcellskollen. Ni fyller ett stort behov för oss konsumenter!

- Bengt på Hälsö

Visa omdöme