Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

ECOKRAFT

Sedan 2008 har ECOKRAFT levererat nyckelfärdiga solcellsanläggningar med tyska kvalitetsprodukter. Vi hjälper till med allt från projektering, snö- och vindlastberäkningar till driftsättning.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Kent

  Växjö

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M11 8

  Systemstorlek

  9,8 kW

  Omdöme

  Lång installationstid p g a flera underleverantörer.

 • Kåre

  Östhammar

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M11 6

  Systemstorlek

  7 kW

  Omdöme

  Professionellt projektgenomförande, ordnade allt på bästa sätt.

 • Sven

  Kungsbacka

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M09 6

  Systemstorlek

  11 kW

  Omdöme

  Snabba svar på anbudsförfrågan och alla mina frågor genom hela processen. Tydlig och översiktlig skriftlig information om produkter, garantier, m.m. och installationen skedde på överenskommen tid. Nu väntar jag bara på att nätägaren Ellevio skall göra sitt jobb, att byta mätaren, så att vi kan komma igång med produktionen!

 • Bengt

  Öckerö kommun

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M07 10

  Systemstorlek

  7,6 kW

  Omdöme

  Leverantören lämnade ett mycket tydligt och bra specifiserat anbud. De frågor som dök upp under anbudstiden blev alltid snabbt, tydligt och vänligt besvarade. Det korrekta och vänliga bemötande har även fortsatt efter att beställning och installationen är slutförd. Jag har hela tiden känt mig trygg i mitt val av leverantör som jag upplevt som seriös och solpaneltypen som är av glas/glas utförande med långa garantitider.

Referensanläggningar

 • Denna solcellsanläggning på 345,78 kWp består av 1356 glas/glas-moduler med 30 års produktgaranti och 30 års 87% linjär effektgaranti från SOLARWATT. Anläggningen har en garanterad årsproduktion om ca 315.000 kWh/år. Växelriktarna till denna anläggning kommer från SMA.

 • Kommersiell fastighet med långsidorna mot öst och väst. Anläggningen på 176,40 kWp har en garanterad årsproduktion om ca 145.000 kWh/år. Växelriktarna till denna anläggning är SMA STP Core 1.

 • Solcellsanläggning på havsnära fastighet i skärgården. Solcellerna är monokristallina glas/glas-moduler från SOLARWATT. Glas/glas-modulen är ett tryggt val i miljöer med höga salthalter. Växelriktaren till denna anläggning kommer från SolarEdge.

Längre beskrivning från ECOKRAFT

ECOKRAFT erbjuder solceller för din egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem, batterilagringslösningar och laddinfrastruktur för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med tyska, marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi strävar alltid efter att leverera en helhetsupplevelse med kunden i fokus. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten. Vid köp från ECOKRAFT ingår alltid en fulltäckande försäkring innehållande: Driftavbrottsförsäkring, Försäkrad årsproduktion, Allriskförsäkring (ex. stöld och skadegörelse). ECOKRAFT - Sveriges tryggaste solcellsleverantör.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!