ECOKRAFT

4,6

Sedan 2008 har ECOKRAFT levererat nyckelfärdiga solcellsanläggningar med tyska kvalitetsprodukter. Vi hjälper till med allt från projektering, snö- och vindlastberäkningar till driftsättning.

Läs mer

ECOKRAFT erbjuder solceller för din egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem, batterilagringslösningar och laddinfrastruktur för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med tyska, marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi strävar alltid efter att leverera en helhetsupplevelse med kunden i fokus. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten. Vid köp från ECOKRAFT ingår alltid en fulltäckande försäkring innehållande: Driftavbrottsförsäkring, Försäkrad årsproduktion, Allriskförsäkring (ex. stöld och skadegörelse). ECOKRAFT - Sveriges tryggaste solcellsleverantör.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns ECOKRAFT:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Kommersiell fastighet med långsidorna mot öst och väst. Anläggningen på 176,40 kWp har en garanterad årsproduktion om ca 145.000 kWh/år. Växelriktarna till denna anläggning är SMA STP Core 1.

 • Solcellsanläggning på havsnära fastighet i skärgården. Solcellerna är monokristallina glas/glas-moduler från SOLARWATT. Glas/glas-modulen är ett tryggt val i miljöer med höga salthalter. Växelriktaren till denna anläggning kommer från SolarEdge.

 • Denna solcellsanläggning på 345,78 kWp består av 1356 glas/glas-moduler med 30 års produktgaranti och 30 års 87% linjär effektgaranti från SOLARWATT. Anläggningen har en garanterad årsproduktion om ca 315.000 kWh/år. Växelriktarna till denna anläggning kommer från SMA.

Kundomdömen

4,6 i genomsnitt (56 omdömen)

 1. Anna-Karin, Ludvika

  Installation:

  Kundmottagande:

  Duktiga, snabba och noggranna killar.

  Systemstorlek: 5,0 kW

 2. Svante, Eskilstuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Effektivt och proffsigt utförande utan dröjsmål.

  Systemstorlek: 10,3 kW

 3. Claes, Åby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket trevlig säljare som kom och tittade, lyssnade och berättade.

  Systemstorlek: 9,9 kW

 4. Thomas, Kalmar

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vi är nöjda med Ecokraft

  Systemstorlek: 8,5 kW

 5. Jörgen, Västra Frölunda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Professionell och kunnig personal. Försenad anläggningsstart pga en felaktig beställning av monteringssystem drar ner ett i övrigt mycket gott helhetsintryck.

  Systemstorlek: 17,6 kW

 6. Styrbjörn, Eskilstuna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabb och smidig service

  Systemstorlek: 8,0 kW

 7. Björn, Anderslöv

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsiga

  Systemstorlek: 9,0 kW

 8. Sofia, Bromma

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriöst och smidigt. Bra med en personlig kontakt genom hela processen. För oss var hållbarhet och låg miljöpåverkan ett av de viktigaste kriterierna för val av leverantör. Ecokraft visar på detta genom hela värdekedjan, från produktion till transport, installation och kvalitet/livstid på solcellerna. Betydligt längre garanti än övriga vi jämförde med. Inte billigast, men kanske den bästa på svenska marknaden just nu om man ser till CO2 avtryck.

  Systemstorlek: 6,5 kW

 9. Christer, Mölnlycke

  Installation:

  Kundmottagande:

  Effektiva, korrekta och trevliga

  Systemstorlek: 11,0 kW

 10. Kristina, Onsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Projektledaren i Göteborg och installatörerna var jättebra och lyhörda för önskemål. Hade det varit bara deras del hade det blivit 5or. Elektrikerna gjorde så gott de kunde, men det har blivit väldigt försenat med att få kontakt med huvudkontoret för genomgång av systemet och inloggning på hemsida etc. Jag har fått jaga dem, och fortfarande efter 4 månader så strular det. Det är troligen en bra anläggning och vi har installerat 3 batterier. Men eftersom vi inte har full insyn ännu, hur den fungerar, så drar vi ner betygen.

  Systemstorlek: 9,6 kW

ECOKRAFT

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar