1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

4,92

1KOMMA5° Syd, fd SolensEnergi, är en certifierad solelinstallatör som erbjuder totalentreprenad av solcellsanläggningar med personlig service. Vi gör det enkelt, tryggt och lönsamt att skaffa solceller.

Läs mer

Sedan 2012, arbetar vi på 1KOMMA5° Syd, fd SolensEnergi, med kunden i fokus för att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda framtidssäkrade solcellsanläggningar, villabatterier, laddboxar samt smart energistyrning via Heartbeat. Vi är en av Skånes första certifierade solelinstallatörer, kundnöjdhet och kvalitet är alltid i fokus. Vi är stolta över att under lång tid ha Skånes nöjdaste kunder och att vi ligger i Sverigetopp när det kommer till kvalitén på våra installationer. Vi är en del av 1KOMMA5°, Europas ledande leverantör av energismarta lösningar till villa- och fastighetsägare. Vårt mål är att skapa en klimatneutral villamarknad 2030. Genom innovativa lösningar inom solenergi, energistyrning, energieffektivisering samt ellagring minskar vi ditt hushålls koldioxidutsläpp för en mer hållbar framtid med målet att hålla den globala uppvärmningen under 1,5°. Vår energistyrningslösning Heartbeat, är hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Varje dag, tak för tak, från första tanken på solceller tills du kan börja producera egen grön el till hushållet, hjälper vi dig att inte bara bli självförsörjande på el utan även att använda din solel när den gör som störst nytta. Genom att vara uppkopplad mot väderprognoser och marknadens elpris, optimerar Heartbeat hemmets energiflöden i samarbete med solcellernas produktion, batteriets funktion och när det är som mest lönsamt att använda eller lagra el. Heartbeat genererar besparingar för ditt hushåll året om - bra för både för din elekonomi och för vårt jordklots skull.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi):

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • På denna villa i vackra Bjärred har vi installerat en solcellsanläggning om 15 kW. Vi har använt monokristallina paneler på 300W från JA Solar. Anläggningen beräknas producera 14 200 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 24 000 kronor.

 • Detta är en av våra största anläggningar där vi har installerat 44 kW på en fastighet i Malmö. Vi har använt polykristallina paneler på 270W från Trina Solar. Solcellsanläggningen beräknas producera 46 000 kWh per år och ger en årlig besparing på över 70 000 kr.

 • Vi har installerat denna solcellsanläggning om 12 kW på en villa i Båstad. Helsvarta monokristallina paneler på 280W från LG ger ett stilrent intryck och passar husets design. Anläggningen beräknas producera 10 400 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 17 000 kronor.

Kundomdömen

4,92 i genomsnitt (14 omdömen)

 1. Christine, Rydebäck

  Installation:

  Kundmottagande:

  Säljare var inte så bra men Projektledare och teknikerna var duktiga. Bra combi pris/kvalitet. Levererat som planerat. Ingenting krångligt.

  Systemstorlek: 14,0 kW

 2. Nils-Bo, Råå

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabba och pålitliga. Bra på att informera.

  Systemstorlek: 12,0 kW

 3. Anders, Burlöv

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsig och lyhörd och klart bäst pris på premium alternativ. Skickliga montörer.

  Systemstorlek: 12,9 kW

 4. Ove, Oxie

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunnigast på tekniken! Solens Energi var de enda som kunde erbjuda en lösning som tillåter mig att använda min egentillverkade ström när övriga nätet är utslaget.

  Systemstorlek: 10,5 kW

 5. Joanna, Höllviken

  Installation:

  Kundmottagande:

  Engagerad, tålmodig och kunnig. Lätt att komma i kontakt med leverantören både före, under och efter installationen.

  Systemstorlek: 12,2 kW

 6. Gert, Malmö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Ambitiösa, trevliga och duktiga. Mycket nöjd med dem.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 7. Ingemar, Höllviken

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket bra tillgänglighet med snabba och raka svar.

  Systemstorlek: 12,8 kW

 8. Christian, Åkarp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Solens Energi var mycket proffsiga i allt från kundbemötande till installation. De la extra vikt vid att installationen skulle bli snygg genom att dölja kablar mm. Tidsplanen innehålls och hela processen gick väldigt smärtfritt med god vägledning från deras sida. jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Solens Energi!

  Systemstorlek: 14,3 kW

 9. Brage, Skurup-Janstorp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevligt bemötande, proffsigt och snabb installation endast 3 dag från start till igångsättning. Kan verkligen rekomenderas

  Systemstorlek: 9,8 kW

 10. Henri, Lomma

  Installation:

  Kundmottagande:

  Professionellt utförande och fantastisk god service gör att vi varmt kan rekommendera Solens Energi till andra solcellsspekulanter. Mycket trevliga, lättillgängliga och snabba med att besvara eventuella frågor. De ansträngde sig verkligen för att enkelt förklara för oss hur hela processen fungerar så att vi som kund skulle känna oss trygga. En anledning till att vi valde Solens Energi var att deras solceller var snyggare, mer helsvarta (mindre tydliga metallränder och rutor) och därmed mer diskreta på taket jämfört med 4 andra leverantörer som vi fick offert ifrån.

  Systemstorlek: 19,5 kW

1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar