2electrify

4,50

2electrify är er lokala solcellsinstallatör. Vi hjälper er med hela planeringen, monteringen och driftsättningen. Allt arbete utförs av våra egna montörer och behöriga elektriker.

Läs mer

2electrify är en komplett elfirma som grundades 2014 som finns i Örby mitt mellan Borås, Göteborg och Varberg. Vi utför alla tänkbara elinstallationer hos företag och privatpersoner i stora delar av västra Sverige. Där vi utför jobb som att byta ett trasigt eluttag, ombyggnationer till nyproduktion av villor och kommersiella fastigheter. Idag är vi uppdelade i 4 verksamhetsområden med 30 anställda. Ett av våra focus-områden är solcellsinstallationer, där vi i dagsläget monterar drygt 100 anläggningar om året Vi kan med andra ord ta hand om helheten i den gröna omställningen av er fastighet, där vi även installerar batterilagring för solenergin och laddbox till er elbil. Välkommen att kontakta oss!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns 2electrify:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • På denna villa i Skene monterade vi 40 helsvarta Axitec solcellspaneler med en total effekt på 12,4 kWp

 • Sparbankshallen i Varberg ville ha en snyggare fasad när hallen byggdes. Vi kombinerade solceller på taket med en hel fasad av solcellspaneler.

 • På en gård i Vallda monterade vi 107 solcellspaneler. Vår kund beräknas nu producera mer än 33000 kWh/år

Kundomdömen

4,50 i genomsnitt (3 omdömen)

 1. Claes, Partille

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevliga installatörer, enda problemet var att det var lång väntetid på materialet.

  Systemstorlek: 6,0 kW

 2. Birgitta, Härryda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mkt proffsiga och förtroendeingivande

  Systemstorlek: 8,0 kW

 3. Ilija, Sandared

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jättebra kundbemötande, Jättebra montörer, inte lika bra elektriker

  Systemstorlek: 10,4 kW

2electrify

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar