Alstra

5,00

Alstra är en trygg och erfaren helhetspartner som gör era solcellsplaner till verklighet. Med egen specialiserad personal för varje steg i processen.

Läs mer

Vi bidrar till att alstra förnybar energi som sparar resurser, skonar miljön och hjälper människor att leva mer hållbart. Vi gör det med djupt kunnande om vilken teknik som är mest effektiv och lönsam, så att din investering märks både i miljön och plånboken. Alstra erbjuder två av marknadens mest hållbara och konkurrenskraftiga solcellslösningar: Alstra Mera - har marknadens bästa prestanda och högsta miljöstandard med enbart hållbar tillverkning i Europa. Alstra Rent - har högt miljöfokus med välkända varumärken av hög kvalitet – till stor del producerade utanför Europa. Alstra Mil, en lika klimatsmart laddbox.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Alstra:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Solcellsanläggningen i Vittsjö består av 45 st. 385W premium solpaneler som reducerar utsläpp av fossila bränslen med 4 ton per år.

 • En fin anläggning i Skummeslövstrand på 30st paneler som kommer att leverera fina 11 550 kWh per år.

 • En finfin anläggning i Falkenberg med 35st svarta paneler och en beräknad årsproduktion på strax under 13 000 kWh.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Mai-Christine , Staffanstorp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket trevligt och seriöst bemötande. Bra information om anläggningen. Leverans och montering enligt plan. Noggranna monteringskillar och elektriker.

  Systemstorlek: 6,0 kW

 2. Rickard, Halmstad

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande med platsbesök. Installatörerna lyssnar på kundens önskemål. Kanonnöjd!

  Systemstorlek: 11,7 kW

Alstra

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar