Alstra

4,90

Alstra är en trygg och erfaren helhetspartner som gör era solcellsplaner till verklighet. Med egen specialiserad personal för varje steg i processen.

Läs mer

Alstra är den lokala aktören som enkelt och tryggt förser villaägare i södra Sverige med lönsamma solcellsanläggningar och energilagring. Med solceller från Alstra blir livet som villaägare enklare och tryggare. Vi finns hela tiden vid din sida – från installation till lönsam solenergiproduktion. Vårt mål är att tillgodose varje kunds unika behov. Alstra är den lokala aktören nära dig. För att kunna erbjuda närhet och tillgänglighet har vi valt att fokusera vår verksamhet till södra Sverige. Dessutom har vi valt att enbart leverera till villor, och kan på så vis optimera kvalitet och prestanda till dessa förutsättningar. Vi har egna certifierade montörer och elektriker med en dokumenterad installationsstandard. Självklart är våra montörer certifierade av Svensk Solenergi. När du väljer Alstra får du tryggheten på köpet. Vi tar ett helhetsansvar för samtliga delar i ditt solcellsprojekt, och vi har fortlöpande en dialog med dig så att installationen blir precis som du önskar. Och med oss behöver du aldrig betala i förskott, du betalar först när din anläggning är godkänd och funktionstestad. 10 års garanti på installation av solceller, din solcellsanläggning installeras av våra certifierade montörer och behöriga elektriker som alla har rätt kompetens och säkerhetsutrustning. Med en egen installationsstandard följer vi alltid Elsäkerhetsverkets och Arbetsmiljöverkets riktlinjer vid solcellsinstallationer. Vi kompromissar aldrig för våra medarbetares säkerhet samtidig som vi ser till att alla produkter är korrekt monterade och så visuellt tilltalande som möjligt.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Alstra:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Solcellsanläggningen i Vittsjö består av 45 st. 385W premium solpaneler som reducerar utsläpp av fossila bränslen med 4 ton per år.

 • En fin anläggning i Skummeslövstrand på 30st paneler som kommer att leverera fina 11 550 kWh per år.

 • En finfin anläggning i Falkenberg med 35st svarta paneler och en beräknad årsproduktion på strax under 13 000 kWh.

Kundomdömen

4,90 i genomsnitt (5 omdömen)

 1. Jan, Åsa

  Installation:

  Kundmottagande:

  Information, tidplaner och installation fungerade till belåtenhet

  Systemstorlek: 11,7 kW

 2. Bengt, Halmstad

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra kundmottagande och bra installationsarbete. Anläggningen togs i drift i mitten av april 2023 varför ett års drifttid ännu inte passerat.

  Systemstorlek: 5,8 kW

 3. Pelle, Veddige

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket proffesionellt bemötande av säljare och montörer. 4 månader före installation fick vi leverans, installation och inkopplingsvecka. Allt stämde till 100%

  Systemstorlek: 16,0 kW

 4. Mai-Christine , Staffanstorp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket trevligt och seriöst bemötande. Bra information om anläggningen. Leverans och montering enligt plan. Noggranna monteringskillar och elektriker.

  Systemstorlek: 6,0 kW

 5. Rickard, Halmstad

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra bemötande med platsbesök. Installatörerna lyssnar på kundens önskemål. Kanonnöjd!

  Systemstorlek: 11,7 kW

Alstra

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar