aSolar

5,00

aSolar ett familjeföretag med lång erfarenhet av solcellslösningar. När du samarbetar du med oss kan du känna dig trygg i din investering.

Läs mer

Vi på aSolar har lång erfarenhet av att leverera solcellslösningar till privatpersoner, företag och lantbruk. När du samarbetar med oss kan du alltid känna dig trygg i din investering – vi samarbetar enbart med marknadens bästa leverantörer och vi hjälper dig hela vägen från första konsultation till färdiginstallerad anläggning. Ta steget till en egen förnybar elproduktion du också.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns aSolar:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Denna anläggning i Alingsås är på 9,8 kWp med 25st riktigt snygga helsvarta monokristallina paneler kompletteras med Solis växelriktare.

 • På denna villa i Alingsås har vi installerat en solcellsanläggningar 13,4 kW med SolarEdge växelriktare och JA Solar 395W helsvarta monokristallina paneler. Anläggningarna beräknas producera 11 200 kWh per år.

 • Vi har installerat denna 7,5 kW solcellsanläggning på en villa i Alingsås. Helsvarta monokristallina paneler på 410W från JA Solar. Anläggningen beräknas producera 6 800 kWh per år.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (1 omdöme)

 1. Peter, Alingsås

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra från införsäljningen till färdigställande

  Systemstorlek: 10,4 kW

aSolar

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar