Auterra Solar

3,75

Auterra Solar är din lokala solcellsleverantör i Småland och Östergötland. Vi använder vår egen personal som installatörer. Tryggt och säkert med högsta kvalitet.

Läs mer

Auterra Solar är ett modernt solcellsföretag som hjälper villaägare, företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar att investera i solcellsanläggningar, både på tak och på mark. Vi tar hand om er från första kontakt till färdig anläggning och ytterligare 25 år då vi erbjuder en av branschens längsta garantier på utfört arbete. Vi använder alltid vår egen personal som installatörer. Tryggt och säkert med högsta kvalitet. Som fastighetsägare kommer du vara en viktig del i Sveriges regerings strategi för ett fossilfritt land om du investerar i solceller. Häng på du med, ta det naturliga steget och satsa på solkraft – snart kommer dina grannar följa efter.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Auterra Solar:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Solcellsanläggning på lantbruk i Gamleby med TP20-plåt som tak. Anläggningens storlek är 60 kWp fördelat på 132 stycken paneler av märket Longi Solar 455W. Förväntad årsproduktion 53 400 kWh.

 • Solcellsanläggning på villa i Jönköping med betongpannor som tak. Anläggningens storlek är 16,5 kWp fördelat på 42 stycken paneler av märket Trina Solar 395W. Förväntad årsproduktion 14 800 kWh.

 • Solcellsanläggning på mark i Västervik. Anläggningens storlek är 21 kWp fördelat på 46 stycken paneler av märket Longi Solar 455W. Förväntad årsproduktion är 20 000 kWh. Mäter 23 meter från ena hörnet till det andra.

Kundomdömen

3,75 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Hans, Gamleby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Installation var inte helt professionell. Installatörerna beaktade inte mina önskemål om placering av solcellerna. Laddboxen som levererades installerades utan att ge mer än min shuko-kabel i vägguttaget. Jag påpekade det meningslösa i att sälja produkter som inte förbättrar kundnyttan, men leverantören har hitills vägrat åtgärda problemet.

  Systemstorlek: 10,0 kW

 2. Per, Norrköping

  Installation:

  Kundmottagande:

  Anläggningen är monterad men väntar på Eon ska koppla in på Elnätet.

  Systemstorlek: 14,0 kW

Auterra Solar

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar