DT Energi

4,73

Hög kvalitet, bra garantier och kunden i centrum är ledord hos oss på DT Energi. Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig anläggning.

Läs mer

DT Energi (DalaTrähus Energi) är ett dotterbolag till DalaTrähus AB, som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget grundades redan 1967 och omfattar nu ett femtontal säljare, konstruktörer och administratörer. Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap gällande vilka solceller som passar bäst för varje tak, vilken växelriktare som ger mest effekt och hur solpanelerna görs mest effektiva. Eftersom vi skräddarsyr din anläggning blir effekten maximal utifrån ditt taks förutsättningar. Detta får du hos oss: • Mycket god service och snabba svar på dina frågor • Guidning och hjälp från början till slut • En skräddarsydd anläggning för just ditt tak • Support även efter att anläggningen är igång • Garantier som sträcker sig ända tillbaka till tillverkaren

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns DT Energi:

Erbjudande

  • Medlem av Svensk Solenergi
  • Nyckelfärdiga anläggningar

    I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

  • Takintegrerade lösningar

    I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

  • Batterilösningar

    Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

  • Gratis platsbesök

    Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

  • På ett fritidshus i Trollhättan har DTenergi installerat 15st helsvarta 340W-paneler från tyska Axitec. I samband med installation av solceller så installerade DTenergi även en Charge amps Halo laddstation.

  • På en villa i Uddevalla kommun installerade DTenergi 36st solpaneler varje solpanel är på 320w styck med 25 års effektgaranti. Monteringssystemet som installerades kommer från Esdec som gör att man inte går igenom takpappen.

  • I Svanesund har DTenergi installerat 53 st svarta/transparenta 330W glas/glas paneler från Luxor fördelat på tre olika takytor. Denna solpanel har glas på båda sidor och tack vare detta har solpanelen både produkt- och effektgaranti på fantastiska 30 år.

Kundomdömen

4,73 i genomsnitt (17 omdömen)

  1. Magnus, Surte

    Installation:

    Kundmottagande:

    Trevligt, bra och personligt bemötande.

    Systemstorlek: 20,2 kW

  2. Anders, Henån

    Installation:

    Kundmottagande:

    Jag är supernöjd. Snabba svar vid kontakter. Allt gick supersnabbt, allt fungerade perfekt förutom att de lämnade en hel del emballage efter sig.

    Systemstorlek: 5,8 kW

  3. Mikael, Stenungsund

    Installation:

    Kundmottagande:

    Bra, jättenöjd med både bemötande och installation

    Systemstorlek: 15,4 kW

  4. John, Uddevalla

    Installation:

    Kundmottagande:

    Fint utfört utan problem under vägen och i tid.

    Systemstorlek: 8,0 kW

  5. Johannes, Hällesdalen

    Installation:

    Kundmottagande:

    Snabbt svar, snabb installation

    Systemstorlek: 4,0 kW

  6. Dick, Hunnebostrand

    Installation:

    Kundmottagande:

    Mycket bra kundomhändertagande och vägledning till att bli en nöjd kund.

    Systemstorlek: 16,1 kW

  7. Jesper, Hamburgsund

    Installation:

    Kundmottagande:

    Vi har inte upplevt några problem alls. Installationen gick väldigt snabbt, frågor besvarades samma dag eller dagen efter. Priset per installerad kW blev väldigt lågt, bara lite högre än att beställa solpaneler och installera dem själv.

    Systemstorlek: 8,0 kW

DT Energi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar