Egen Energi AB

5,00

EGEN ENERGI AB — Rätt system till rätt pris från lokal leverantör.

Läs mer

EGEN ENERGI AB — Det lilla företaget med det stora engagemanget. Vi är en lokal leverantör som erbjuder nyckelfärdiga installationer av hög kvalitet. Efter kontakt med oss så erbjuds platsbesök varefter vi kan lämna detaljerad offert utefter Er fastighets unika förutsättningar. Vi är leverantörsoberoende och kan på så vis erbjuda ett brett urval av produkter om Ni har särskilda önskemål. Vi tål att jämföras och lämnar prisgaranti. Vi har personal som genomfört utbildning och godkänt prov för cerifierad installatör av solceller, och montörer med godkänd extern installationsutbildning. Vi finns registrerade hos elsäkerhetsverket.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Egen Energi AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Listat papptak som försetts med Weland Ståls godkända montagesystem/tätskikt. 24 paneler från AxiTec på 390 w/st vilket totalt ger 9 360 W. Växelriktare från Huawei med 10 års garanti.

 • Dessa engagerade kunder önskade maximera sin takyta i sydväst vilket resulterade i en anläggning på 11,47 kW installerad toppeffekt. Helsvarta paneler från tyska företaget AxiTec med 15 års produktgaranti och med växelriktare från Huawei.

 • Stora takytor där kund ville maximera sin nuvarande säkring på 25 A. Önskemål fanns även om att anläggningen skulle smälta in väl med taket. Här installerades 60 st Mono helsvarta 300w solpaneler från Ja-solar och växelriktare från SMA på 20kW med effektbegränsning.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (3 omdömen)

 1. Niklas, Svalöv

  Installation:

  Kundmottagande:

  Är väldigt nöjd med installationen från Egen Energi. Bra bemötande och bra installation.

  Systemstorlek: 17,0 kW

 2. Leif, Åstorp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Så professionell i sin undersökning av fastigheten! Klart bäst av de 6 som kom och tittade. De fick till och med beröm av nätägarens representant vid igångkörningen. Efter installationen fortsatte de att höra av sig via mejl och undrade om allt fungerade. Jag kan klart rekommendera dessa, särskilt som ägaren själv var den som kom och tittade, var med och byggde och sedan hörde av sig! Tack!

  Systemstorlek: 10,0 kW

 3. Nils, Borgeby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bara en positiv upplevelse att anlita Egen Energi. Jämförde med en handfull bolag och fick bäst intryck av dessa. Att det var samma personer som var ute och tittade/gav offert som sedan skulle göra själva arbetet gjorde att det kändes väldigt tryggt! De gav en bra offert och gjorde en lika bra installation med ett mycket trevligt och proffsigt bemötande! Mycket nöjda från början till slut och kan varmt rekommendera bolaget!

  Systemstorlek: 8,6 kW

Egen Energi AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar