GoSoL Energi AB

4,67

GoSoL Energi levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar för bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Vi är certifierad installatör av solcellssystem.

Läs mer

GoSoL Energi AB levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar för bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Bolaget är certifierad installatör av solcellssystem enligt Energimyndighetens certifiering och följer gällande lagar och föreskrifter vid installationsarbete inbegripande, men inte begränsat till, elsäkerhet, arbetssäkerhet, takarbete, konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och ABT06. Vår kompetens sträcker sig längs hela kedjan, från tidiga förstudier och lönsamhetskalkyler till installation och service av kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle. Vi installerar och finns representerade i: Stockholm län, Västra Götaland, Region Skåne, Östra Götaland, Jönköping län, Kalmar län, Uppsala län, Södermanland. Bolaget och bolagets verksamhet är försäkrad i If Skadeförsäkring AB (Försäkringsnummer: SP1829982): Allrisk för Entreprenad- och Montageverksamhet, Professionsansvarsförsäkring för tekniska konsulter, Ansvarsförsäkring och Produktansvar.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns GoSoL Energi AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Denna anläggning är monterad på ett lantbruk i Varberg. Den installerade toppeffekten är 19,6 kWp och beräknad årsproduktion är 18 500 kWh. Vi har använt helsvarta monokristallina paneler och växelriktare och optimerare från SolarEdge. Monteringssystem är från K2.

 • Denna anläggning är monterad på ett lantbruk i Norrtälje. Den installerade toppeffekten är 50 kWp och beräknad årsproduktion är 46 500 kWh. Vi har använt polykristallina paneler och 2 st växelriktare (SE25K) med optimerare från SolarEdge. Monteringssystem är från K2.

 • Denna villa på Öland har en installerad toppeffekt på 13,8 kWp och beräknad årsproduktion är 13 000 kWh/år. Vi har använt helsvarta monokristallina paneler. Växelriktare är en Fronius Symo 12,5 och montagesystem är K2 Systems med takkrokar på betongpannetak.

Kundomdömen

4,67 i genomsnitt (17 omdömen)

 1. Torstein, Tyresö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabba att svara och den mycket trevliga Erik kom snabbt ut och tittade på hur solcellerna skulle kunna monteras. Hela handläggningen gick smidigt och med utmärkt service. Att vi på GoSol eget initiativ påmindes om det höjda bidraget för solceller ger ett extra stort plus. Rekommenderar absolut.

  Systemstorlek: 7,3 kW

 2. Torsten, Danderyd

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket tillmötesgående och kunnig inom sitt område. Tydlig offert och beskrivning om vad som skulle ske härnäst i beställnings-&/installationsprocessen.

  Systemstorlek: 13,9 kW

 3. Ulf, Järna

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunde inte ha varit bättre,fick precis som jag ville ha det. Synd bara att Gosol har så mycket att göra. Rekommenderar dem till min syster och en vän till henne. Men tyvärr så fick dom välja en annan leverantör, då Gosol tacka nej. Vilket var väldigt synd. Hoppas att dom nu har lite bättre med tid. Men hellre ett nej än att bara skriva ett avtal och och sen går firman upp i rök, och ej svarar på samtal. Vilket nu är fallet med min syster och hennes vän.

  Systemstorlek: 17,8 kW

 4. Niklas, Järfälla

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra kontakt och information av säljaren som tyvärr slutade efter att vår anläggning installerats. Fick inget nytt namn på kontaktperson. Elfirman de använde för att koppla in anläggningen har jag haft stora problem med. De har varit ute totalt 5 gånger, och nu äntligen ska det vara installerat korrekt och EON ska byta mätare. Första gången EON var ute hade de gjort flera misstag/glömt saker så byte inte kunde göras. Anläggningen är alltså ännu inte igång. Besiktning kommer göras i vår och vi får se hur det ser ut då.

  Systemstorlek: 16,6 kW

 5. Gunnar, Sävedalen

  Installation:

  Kundmottagande:

  Det relativt höga betygen från oss är med tanke på branschens omognad och starka tillväxt. Säljaren var rak i sin kommunikation och gav känslan av att vilja vårt bästa. Installationen skedde effektivt på utsatt tid. Och leverantörens kommunikation med nätägare var utan misstag.

  Systemstorlek: 10,5 kW

 6. Gunnar, Täby

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket förseningar pga stor efterfrågan och leveransproblem. Bytte design till lite mindre paneler men lika hög effekt. Elektrikern fick komma tillbaka ett par gånger för att justera växelriktaren, då den hade en begränsning vid 10.4 kW. Annars ännu nöjd med allt.

  Systemstorlek: 15,4 kW

 7. Lars, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsig och informativ

  Systemstorlek: 12,0 kW

 8. Lennart, Alingsås

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabbt och enkelt

  Systemstorlek: 15,5 kW

 9. Per, Helsingborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag är inte den lättaste kunden att ha att göra med, och många stackare råkade nog illa ut med alla mina frågor jag hade under offertstadiet. Efter många turer med säljare både online och de som var på plats, så valde jag efter företaget som gav ett konkurrensmässigt bra pris, men jag valde inte enbart på det billigaste, utan valde också utifrån vilken kompetens och flexibilitet säljarna hade. Där var det en som verkligen skiljde sig från mängden, både gällande engagemang, kunskap och på att hitta lösningar på alla mina frågor och farhågor. Det var Martin Tornhill på Gosol som verkligen är en klippa, och som var med genom hela processen, även vid installation vilket jag uppskattade.

  Systemstorlek: 12,5 kW

 10. Jarl, Väddö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Arbetet utfördes på ett bra sätt och enligt avtal.

  Systemstorlek: 7,8 kW

GoSoL Energi AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar