GuldSol Byggen AB

4,50

Vi på Guld Sol Byggen AB monterar och installerar solcellsanläggningar i hela Mälardalen. Samtliga installationer utförs av våra egna montörer.

Läs mer

Vi på Guld Sol Byggen AB tar hand om hela processen. Vi monterar och installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Vi har behörighet och kompetens att utföra hela installationen och alla våra montage utförs av egen anställd personal.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns GuldSol Byggen AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En anläggning som vi installerade utanför Tumba. Tegeltak. Montagesystemet kommer från “K2 Systems”.

 • Ett BRF-projekt i Älvsjö där vi monterade totalt 120 paneler på papptak. Montagesystemet kommer från “Van der Valk” och växelriktarna från Fronius.

 • Ett av våra snabbaste och smidigaste montage. Kunden hade funderingar huruvida det gick att komplettera systemet med två paneler, självklart kunde vi ordna det åt honom!

Kundomdömen

4,50 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Elisabeth, Uppsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Känns bra. Lite svårt att få kontakt. För övrigt så är jag nöjd

  Systemstorlek: 10,8 kW

 2. Christoffer, Danderyd

  Installation:

  Kundmottagande:

  Väldigt hjälpsam i offertförfarande, lite strul med själva instllationsdatum i förhållande till godkännande från nätägaren

  Systemstorlek: 12,0 kW

GuldSol Byggen AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar