Järfälla Energi

5,00

Installerar solceller och laddboxar i Stockholms Län och Skåne Län. Vi gör hela installationen med egen elbehörig personal och egna montörer och tar fullt ansvar från order till fungerande system.

Läs mer

Installerar solceller och laddboxar i Stockholms Län och Skåne Län med egna elektriker och montörer. Vi gör det lilla extra föra att få anläggningen extra snygg.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Järfälla Energi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Hässelby. Maxat många små takytor med Hyundai 395W paneler och SolarEdge växelriktare.

 • Järfälla. Platt tak med ESDEC Flatfix fusion och wave. JA Solar 370W paneler och SolarEdge optimerare.

 • Järfälla. Suntech solpaneler och två stycken SolarEdge växelriktare med LG Batteri och easee laddbox.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Samuel, Häljarp

  Installation:

  Kundmottagande:

  Järfälla Energi var hela tiden otroligt serviceminded och proffsiga, från första kontakt, offert, till leverans och installation. Jag kan varmt rekommendera Järfälla Energi!

  Systemstorlek: 13,6 kW

 2. Niclas, Vaxholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Allt positivt finns inget att klaga på! +++++

  Systemstorlek: 15,0 kW

Järfälla Energi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar