Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

JN Solar

Företaget har medarbetare med hög teknisk kompetens och har fokus på produkter med hög verkningsgrad och kvalitet. Vi verkar främst nära våra kunder i norra Sverige.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Torleif

  Järvsö

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M07 3

  Systemstorlek

  10,8 kW

  Omdöme

  Bra

Referensanläggningar

 • En anläggning på 20 kW i Stugun, i Jämtlands län. Den är installerad på en näringsbyggnad i anslutning till en jordbruksfastighet. Modulerna är helt svarta (även med svarta busbars) och de reflekterar inte något ljus.

 • Detta är en anläggning på 33 kW i Härnösand. Solcellerna sitter fördelade på två tak på en bostadsrättsförening med tegeltak. Modulerna är så kallade monokristallina PERC-solceller, och har en hög verkningsgrad.

 • En markinstallerad anläggning i Mattmar, Jämtland. Solcellsmoduler med en toppeffekt på 30 kW är monterade på markstativ i galvaniserat stål. Anläggningen är placerad 150m från en gård med två bebodda bostadshus.

Längre beskrivning från JN Solar

JN Solar säljer nätanslutna solcellsanläggningar för elproduktion till företag och privatpersoner. I bolaget finns mer än 10 års erfarenhet av solenergibranschen, både nationellt och internationellt. Bolaget grundades 2010. Johan Nilsson är bolagets grundare, ägare och vd. Johan har tidigare arbetat som solcellskonsult, projektledare i solenergiprojekt i Tyskland, Spanien och Sydamerika och som produktionschef hos en solcellstillverkare. Flera av bolagets medarbetare har tidigare arbetslivserfarenhet inom solenergi, elkraft och elbilar. Med denna gedigna kunskapsmassa känner vi oss trygga vid val av leverantörer och samarbetspartners. Viktigast för oss är nöjda kunder. Vi har levererat mer än 300 solcellsanläggningar och ca 15000 solcellsmoduler. Med lokalkontor i Östersund, Sundsvall, Åsarna och Edsbyn så finns vi nära våra kunder. Att få vara en del av omställningen till det förnybara energisamhället och att våra kunder ska bli 100 % nöjda är det som driver oss framåt. Vi hjälper dig från start till mål med din anläggning, med allt från bidragsansökan, dimensionering av anläggningen till val av elhandelsavtal. På så sätt säkerställer vi att din anläggning ger bästa möjliga ekonomiska avkastning. Båda parter ska göra en bra affär för att vi ska vara nöjda. Fråga oss gärna om referenser nära dig. Vi vet vad som krävs för att bygga en högpresterande solcellsanläggning. Skuggning, snö- och vindlast varierar stort mellan olika platser och varje projekt kräver specialanpassningar för att bli riktigt bra. Vi är som enda branschföretag aktiva föreläsare på den svenska utbildningen till ”Certifierad Installatör Solel” som utbildar svenska solcellsinstallatörer i att bygga bättre solcellsanläggningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!