JN Solar

4,50

Företaget har medarbetare med hög teknisk kompetens och har fokus på produkter med hög verkningsgrad och kvalitet. Vi verkar främst nära våra kunder i norra Sverige.

Läs mer

JN Solar säljer nätanslutna solcellsanläggningar för elproduktion till företag och privatpersoner. I bolaget finns mer än 10 års erfarenhet av solenergibranschen, både nationellt och internationellt. Bolaget grundades 2010. Johan Nilsson är bolagets grundare, ägare och vd. Johan har tidigare arbetat som solcellskonsult, projektledare i solenergiprojekt i Tyskland, Spanien och Sydamerika och som produktionschef hos en solcellstillverkare. Flera av bolagets medarbetare har tidigare arbetslivserfarenhet inom solenergi, elkraft och elbilar. Med denna gedigna kunskapsmassa känner vi oss trygga vid val av leverantörer och samarbetspartners. Viktigast för oss är nöjda kunder. Vi har levererat mer än 300 solcellsanläggningar och ca 15000 solcellsmoduler. Med lokalkontor i Östersund, Sundsvall, Åsarna och Edsbyn så finns vi nära våra kunder. Att få vara en del av omställningen till det förnybara energisamhället och att våra kunder ska bli 100 % nöjda är det som driver oss framåt. Vi hjälper dig från start till mål med din anläggning, med allt från bidragsansökan, dimensionering av anläggningen till val av elhandelsavtal. På så sätt säkerställer vi att din anläggning ger bästa möjliga ekonomiska avkastning. Båda parter ska göra en bra affär för att vi ska vara nöjda. Fråga oss gärna om referenser nära dig. Vi vet vad som krävs för att bygga en högpresterande solcellsanläggning. Skuggning, snö- och vindlast varierar stort mellan olika platser och varje projekt kräver specialanpassningar för att bli riktigt bra. Vi är som enda branschföretag aktiva föreläsare på den svenska utbildningen till ”Certifierad Installatör Solel” som utbildar svenska solcellsinstallatörer i att bygga bättre solcellsanläggningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns JN Solar:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Detta är en anläggning på 33 kW i Härnösand. Solcellerna sitter fördelade på två tak på en bostadsrättsförening med tegeltak. Modulerna är så kallade monokristallina PERC-solceller, och har en hög verkningsgrad.

 • En anläggning på 20 kW i Stugun, i Jämtlands län. Den är installerad på en näringsbyggnad i anslutning till en jordbruksfastighet. Modulerna är helt svarta (även med svarta busbars) och de reflekterar inte något ljus.

 • En markinstallerad anläggning i Mattmar, Jämtland. Solcellsmoduler med en toppeffekt på 30 kW är monterade på markstativ i galvaniserat stål. Anläggningen är placerad 150m från en gård med två bebodda bostadshus.

Kundomdömen

4,50 i genomsnitt (9 omdömen)

 1. Anna, Härnösand

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra kundbemötande och bra utfört arbete. Jag är framförallt nöjd med säljmötet där monteringen visades på ett mycket bra sätt samt den färdiga installationen. När jag jämför med andra tak med solceller så tycker jag vårt ser otroligt proffsigt ut med en stabil och snygg konstruktion för anläggningen.

  Systemstorlek: 14,0 kW

 2. Tore, Häggdånger

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket seriös, inget krångel, allt levererat/installerat till full belåtenhet. Speciellt tack till Birgitta Persson säljare.

  Systemstorlek: 11,2 kW

 3. Paul, Matfors

  Installation:

  Kundmottagande:

  Trevliga människor. När det blev fel, blev det åtgärdat.

  Systemstorlek: 14,5 kW

 4. Sören, Nordingrå

  Installation:

  Kundmottagande:

  JNSolar uppfattar vi som extremt seriösa och med ett personligt ansvar att kunden känner maximal nöjdhet

  Systemstorlek: 9,5 kW

 5. Staffan, Strömsund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Kunniga och duktiga montörer.

  Systemstorlek: 11,6 kW

 6. Anders, Sundsvall

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag är i det stora hela nöjd med leverantören. Kunniga installatörer som gjort ett bra montage. Det som går att utveckla något är planeringen innan montaget. Jag kan helt klart rekommendera JN Solar som leverantör.

  Systemstorlek: 11,0 kW

 7. Conny, Bollnäs

  Installation:

  Kundmottagande:

  Seriöst. Bra uppföljning

  Systemstorlek: 9,9 kW

 8. Linda, Kännåsen

  Installation:

  Kundmottagande:

  Lösningsorienterade med mycket idéförslag och tydlig information. Snabb respons vid frågor.

  Systemstorlek: 6,9 kW

 9. Torleif, Järvsö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Bra

  Systemstorlek: 10,8 kW

JN Solar

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar