Kopernicus

5,00

Kopernicus gör din idé till verklighet med fokus på kvalité, kundnöjdhet och noggrannhet. Solcellsanläggningarna levereras nyckelfärdiga med paneler från den tyska leverantören Solarwatt.

Läs mer

Kopernicus är din lokala solcellsleverantör som har kundnöjdheten i fokus. Sedan starten 2012 har vi levererat kompletta solcellsanläggningar där vi hjälper kunden från en idé till driftsättningen av anläggningen, och idag levererar vi också batterilösningar och laddstationer. Våra solceller kommer från den tyska leverantören Solarwatt och kvalité är ett nyckelord som formar vårt arbete varje dag. Vårt mål är att kunden alltid ska känna sig sedd och få handledning under hela processen med hjälp av våra noggranna och kunniga medarbetare, och på detta sätt skapa viljan för våra kunder att rekommendera oss vidare.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Kopernicus:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Under 2020 monterade Kopernicus en Glas/Glas-anläggning hos MP Bolagen i Vetlanda. Glas/Glas-panelen från SOLARWATT passar extra bra i väderutsatta miljöer samt vid lantbruk. Total produktion på 95 574 kWh/år på 324 paneler.

 • Kopernicus har ett brett produktsortiment. Här ser man en helsvart glas/glas-anläggning monterad i Hässleholm, med en årsproduktion på 12 000 kWh/år. Glas/Glas-panelen från SOLARWATT innehar en garantitid på 30 år.

 • 461 paneler takmonterade och 804 paneler markmonterade- så är en av Hallands största privata solcellsanläggning disponerad. Total produktion på 358 024 kWh/år.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (2 omdömen)

 1. Niklas, Vessigebro

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket proffsigt, ifrån påbörjat arbete till driftsatt 10dagar.

  Systemstorlek: 19,5 kW

 2. Hans, Haverdal

  Installation:

  Kundmottagande:

  Alltigenom perfekt genomförande!

  Systemstorlek: 7,4 kW

Kopernicus

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar