Moveco

Moveco vill göra det enkelt för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att ta hand om miljön genom att leverera kvalitativa installationer av solceller, laddboxar och IMD.

Läs mer

Moveco vill göra det enkelt för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att ta hand om miljön genom att leverera kvalitativa installationer av solceller, laddboxar och IMD. Moveco drivs av erfarna experter inom solceller och el med drygt 10 års erfarenhet av branschen. Vi erbjuder en trygg och säker installation som utförs av erfarna montörer och elektriker. Vi följer dig genom hela processen från att du funderar över hur mycket du kan spara till att din anläggning är driftsatt och installerad. Som helhetspartner av solceller, laddboxar och IMD tar Moveco en konkurrenskraftig plats på energibesparingsmarknaden. Genom tillgången till egna montörer och elektriker under samma tak kan vi lova våra kunder en trygg och säker installation- med leveranstider att lita på.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Moveco:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Med estetik i fokus valdes helsvarta Longi mono all black paneler ut för att matcha det svarta tegeltaket.

 • För nyttja söderläget på denna villa med tegeltak optimeras takytan med 21 st paneler av fabrikat Longi tillsammans med montagesystemet K2.

 • På ett svart tegeltak matchar 40 stycken Longi mono all black paneler det svarta tegeltaket. Panelerna genererar en installerad effekt på 16,4 kW och uppskattad produktion om 13 450 kWH. Monterat i öst/väst läge.

Kundomdömen

Moveco har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Moveco

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar