Nordpolen Energi

Vi är en helhetsleverantör av nyckelfärdiga installationer som använder egen personal för att kvalitetssäkra från projekteringsfasen till driftsättningen.

Läs mer

Vi har levererat flera hundra stycken lyckade installationer i södra Sverige sedan vi påbörjade våran resa med nöjda kunder 2018. Vårat fokus är att erbjuda ett smalt sortiment av produkter som håller kvalité, driftsäkert samt är estetisk tilltalande för ögonen. Från första kontakt till en driftsatt solcellsanläggning så ska man som kund hos oss känna sig trygg i att få svar på sina frågor genom hela förloppet.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Nordpolen Energi:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • På uppdrag av Svenska kyrkan har vi installerat 220st solcellspaneler med en installerad effekt av 70kW.

 • 90st Longi solar 350W installerat hos företag utanför Växjö.

 • 34st Longi solar 370W installerat på villatak i Alvesta utanför Växjö. Kraftfulla solpaneler med system från Solaredge för att öka anpassa anläggningen efter skuggor.

Kundomdömen

Nordpolen Energi har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Nordpolen Energi

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar