PFA Solteknik

Vi installerar kundanpassade solcellsanläggningar för alla taktyper med fokus på design, produktion och kvalitet. Vi utför även takbyten vid integrerade system.

Läs mer

Vi tycker solenergi skall vara enkelt! Vi är professionella snickare, elektriker med lång erfarenhet av takarbeten och solenergilösningar. Certifierade solelsinstallatörer och med vår breda kompetens bygger vi solkraftsanläggningar med senaste tekniken för både privata villaägare, lantbruk och företag. Ombyggnationer av tak,ventilation mm för att maximera solproduktion är något vi gör dagligen. Vi utgår från Skövde & Motala och utför installationer runt vättern i skaraborgs, östergötlands och jönköpings län.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns PFA Solteknik:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Maskinhall utanför Olshammar. 42 st All black paneler från Italienska Peimar, monterat med tegelkrok system och Fronius växelriktare.

 • Villa i Åsbro. Här utfördes ett komplett takbyte ihop med kund och vi integrerade en 15.6kW solanläggning i taket. 320W Perlight All black paneler monterade med GSE integration och Kostal växelriktare.

 • En 80kW öst / väst anläggning med 340W paneler från Italienska Peimar och växelriktare från Fronius, Monterat på ett lantbruk utanför Motala.

Kundomdömen

PFA Solteknik har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  PFA Solteknik

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar