Sesol

4,37

Sesol är en trygg partner för dig som ska investera i en solcellsanläggning. Vi har endast egenbehörig personal med elektriker, snickare, projektledare och energiingenjörer.

Läs mer

Sesol tar sig varje dag närmare sin vision om en verklighet där förorenande energiproduktion beroende av ändliga resurser har ersatts av en modern, ren och hållbar modell — utformad för framtiden. Vi tar dessa steg tillsammans med alla de svenska hushåll, lantbruk, bostadsrättsföreningar och företag som genom sina investeringar i sin egen energiförsörjning och ekonomi gör hela resan möjlig. Vi på Sesol består utöver utbildade ingenjörer och projektörer inom solkraft samt behörig personal i form av snickare, montörer och elektriker med många års samlad branscherfarenhet. Med vår egen driftcentral besitter vi därmed allt som krävs för att på bästa och säkraste sätt leverera prisvärda och hållbara energilösningar. Sesol är en trygg partner för dig som ska investera i en solcellsanläggning och vi hanterar hela processen från förstudie och investeringsstödsansökan till installation och driftsättning. Du är alltid välkommen att kontakta oss oavsett storlek på ditt projekt!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sesol:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En kund utanför Örebro har med hjälp av oss på Sesol valt att nyttja en del av sin egendom för en markanläggning av solpaneler. Panelerna är högeffektiva med en effekt på hela 450W. Anläggningen beräknas producera ca 20 440 kWh per år.

 • I trakterna kring Skövde har en kund med hjälp av oss på Sesol installerat denna anläggning för att bidra till den dagliga driften. Med stora solcellsytor och högeffektiva paneler på 450W beräknas anläggningen 81 470 kWh per år.

 • Utanför Stockholm finns denna fina anläggning där kunden nyttjar flera olika ytor och väderstreck för en hög och jämn produktion av sol-el. Anläggningen beräknas producera ca 17 730 kWh per år.

Kundomdömen

4,37 i genomsnitt (27 omdömen)

 1. Hans, Skogsgård Hishult

  Installation:

  Kundmottagande:

  Fixade enl överenskommelse. Städat och klart utan anmärkningar. Professionellt utförande och utlovade åtgärder utfördes utan påminnelser.

  Systemstorlek: 9,0 kW

 2. Lennart, Billesholm

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket serös leverantör

  Systemstorlek: 15,6 kW

 3. Maud, Tärnsjö

  Installation:

  Kundmottagande:

  Toppen

  Systemstorlek: 16,0 kW

 4. Peter, Kalmar

  Installation:

  Kundmottagande:

  Skötte sitt åtagande hela vägen som överenskommet.

  Systemstorlek: 15,6 kW

 5. Torbjörn, Eneryda

  Installation:

  Kundmottagande:

  Allt var bra, men det tog lång tid innan alla komponenter fanns att installera

  Systemstorlek: 14,0 kW

 6. Gunnar, Varberg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Säljaren garanterade elstöd vilket inte uppfylldes. Blev en stor restskatt istället. Arbetetet försenades flera månader utan någon som helst information från Sesol.

  Systemstorlek: 13,0 kW

 7. Omer, Bunkeflostrand

  Installation:

  Kundmottagande:

  Professionella, vänliga och serviceinriktade. Vi är mycket nöjda med arbetet som utförts.

  Systemstorlek: 7,5 kW

 8. Mikael, Deje

  Installation:

  Kundmottagande:

  Sesol står för bra Support! Står själva för stor del av installation! Undviker entreprenörer!

  Systemstorlek: 19,2 kW

 9. Jan-Ola, Färjestaden

  Installation:

  Kundmottagande:

  Har skött sina åtaganden. Försenad leverans av växelriktare skapade problem

  Systemstorlek: 19,0 kW

 10. Gardar, Ösmo

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsig personal. Tydligt i från början till slut

  Systemstorlek: 6,4 kW

Sesol

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar