Sesol

5,0

Sesol är en trygg partner för dig som ska investera i en solcellsanläggning. Vi har endast egenbehörig personal med elektriker, snickare, projektledare och energiingenjörer.

Läs mer

Sesol tar sig varje dag närmare sin vision om en verklighet där förorenande energiproduktion beroende av ändliga resurser har ersatts av en modern, ren och hållbar modell — utformad för framtiden. Vi tar dessa steg tillsammans med alla de svenska hushåll, lantbruk, bostadsrättsföreningar och företag som genom sina investeringar i sin egen energiförsörjning och ekonomi gör hela resan möjlig. Vi på Sesol består utöver utbildade ingenjörer och projektörer inom solkraft samt behörig personal i form av snickare, montörer och elektriker med många års samlad branscherfarenhet. Med vår egen driftcentral besitter vi därmed allt som krävs för att på bästa och säkraste sätt leverera prisvärda och hållbara energilösningar. Sesol är en trygg partner för dig som ska investera i en solcellsanläggning och vi hanterar hela processen från förstudie och investeringsstödsansökan till installation och driftsättning. Du är alltid välkommen att kontakta oss oavsett storlek på ditt projekt!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Sesol:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Solcellsanläggning på 100KWp. Installerad hos en mjölkproducent utanför Jönköping. Panelerna är 335W Monokristallina från Trina och beräknas producera ca 95 990 kWh. Anläggningen är utrustad med smartmätare för övervakning av import och export.

 • Solcellsanläggning på 20KWp. Installerad hos familj utanför Linköping. Panelerna är 320W Monokristallina från LG och beräknas producera ca 18 450 kWh. Anläggningen är utrustad med smartmätare för övervakning av import och export.

 • Solcellsanläggning på 64KWp. Installerad hos en spannmålsproducent. Panelerna är 335W Monokristallina från Trina och beräknas producera ca 64 170 kWh Anläggningen är monterad på foderlager med hjälp av Weland Ståls montageststem.

Kundomdömen

5,0 i genomsnitt (1 omdöme)

 1. Pontus, Kalmar

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vänligt och proffsigt

  Systemstorlek: 13,0 kW

Sesol

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar