Solarflex

5,00

Vi installerar solpaneler, elbilsladdare, batterier och ödrift i ett integrerat system. Vår teknologi utgår från Nordpool spotpris och optimerar din fastighets elkostnad dynamiskt baserat på det, allt helt automatiserat.

Läs mer

Solarflex säljer och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till villaägare i Göteborg med omnejd. Vi gör alltid kostnadsfria hembesök för att garantera den optimala lösningen för just er fastighet. Ni vänder er alltid till samma person och kan vara trygg med att vår montör som gör hembesöket även installerar solcellsanläggningen.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solarflex:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Åsa. Kund önskade en solcellsanläggning och ett batteri på 15 kWh. Totalt 34 st paneler som förväntas ge en elproduktion på ca 12 000 kWh.

 • Göteborg, Utby. Kund önskade en solcellsanläggning som skulle göra dom mer självförsörjande. Totalt 19 st paneler som förväntas ge en elproduktion på ca 8 500 kWh.

 • Göteborg, Utby. Kund önskade en solcellsanläggning som de alltid kan utöka med extra paneler ifall behovet uppstår. Totalt 19 st paneler som förväntas ge en elproduktion på ca 7000 kWh.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (3 omdömen)

 1. Pether, Frändefors

  Installation:

  Kundmottagande:

  Tydlig o snabb offert och bra info kring densamma. Välplanerad och snyggt utförd installation. Trevligt folk!

  Systemstorlek: 12,0 kW

 2. Toni, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Rekommenderas starkt! Professionellt och noggrant utfört arbete. Inga tvivel då allt var enligt mina höga förväntningar

  Systemstorlek: 12,7 kW

 3. S Culum, Göteborg

  Installation:

  Kundmottagande:

  Jag är otroligt nöjd med det snabba och välgjorda arbetet som Solarflex utförde åt mig. Från första kontakt till leverans var det en smidig process utan några som helst problem. Montageledaren Nezmir visade sig vara en professionell och pålitlig person som inte bara levererade högkvalitativt arbete, utan även bemötte mig på ett trevligt sätt genom hela processen. Det var verkligen en lättnad att arbeta med Solarflex och Nezmir, eftersom allt flöt på utan krångel. Jag uppskattade verkligen deras snabba respons och förmåga att hålla tidsplanen. Arbetet var utfört på ett effektivt sätt, samtidigt som inget lämnades åt slumpen när det kom till kvalitet och utförande. Resultatet var enastående och uppfyllde alla mina förväntningar. Jag rekommenderar dem starkt till alla som letar efter ett företag som levererar högkvalitativt arbete, snabb respons och en övergripande smidig upplevelse.

  Systemstorlek: 10,0 kW

Solarflex

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar