Solarflex

Solarflex erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till villaägare i Göteborg med omnejd. Vi strävar efter att ge den optimala lösningen för varje fastighet och vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök.

Läs mer

Solarflex säljer och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till villaägare i Göteborg med omnejd. Vi gör alltid kostnadsfria hembesök för att garantera den optimala lösningen för just er fastighet. Ni vänder er alltid till samma person och kan vara trygg med att vår montör som gör hembesöket även installerar solcellsanläggningen.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solarflex:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Åsa. Kund önskade en solcellsanläggning och ett batteri på 15 kWh. Totalt 34 st paneler som förväntas ge en elproduktion på ca 12 000 kWh.

 • Göteborg, Utby. Kund önskade en solcellsanläggning som skulle göra dom mer självförsörjande. Totalt 19 st paneler som förväntas ge en elproduktion på ca 8 500 kWh.

 • Göteborg, Utby. Kund önskade en solcellsanläggning som de alltid kan utöka med extra paneler ifall behovet uppstår. Totalt 19 st paneler som förväntas ge en elproduktion på ca 7000 kWh.

Kundomdömen

Solarflex har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Solarflex

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar