Solaritet

5,00

Hos Solaritet får du personlig service och en nyckelfärdig solcellsanläggning som är skräddarsydd för att passa dina behov och önskemål.

Läs mer

Solaritet erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar med fokus på kvalité, estetik och personligt bemötande. Genom platsbesök och nära dialog, levererar vi en solcellsanläggning som är anpassad till dig och dina förutsättningar. Vi har ett brett utbud där även energilagring och laddboxar ingår. Vi hjälper privatperson, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med allt från ansökningar och kontakt med elnätsägare till genomförd installation och driftsatt solcellsanläggning. Dessutom finns vi där för dig alla år framöver för att garantera ett tryggt och bekymmersfritt ägande.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solaritet:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • En 34,6kW solcellsanläggning på en kommersiell fastighet i Knivsta. De helsvarta monokristallina solpaneler mot det sydliga svarta plåttaket resulterade i en snygg och lönsam investering!

 • En villaanläggning på 21,11kW i Täby. Med ett växelriktarsystem från SolarEdge är solpanelerna placerade på 6 tak i olika väderstreck och lutningar.

 • Utökning av en äldre solcellsanläggning med ytterligare 16 solpaneler. Den äldre 1-fas växelriktaren byttes ut mot en större 3-fas växelriktare från österrikiska Fronius.

Kundomdömen

5,00 i genomsnitt (3 omdömen)

 1. LG, Uppsala

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket nöjd med valet av leverantör. Karl är ett utmärkt bollplank vid inköpet och också efter driftsättning då frågor alltid dyker upp.

  Systemstorlek: 18,0 kW

 2. Roger, Järlåsa

  Installation:

  Kundmottagande:

  Proffsigt intryck. Talar för sin egen produkt och pratar inte ner andras. Kontinuerligt kontakt under hela processen och kom på utsatta tider. Rekommenderas

  Systemstorlek: 19,5 kW

 3. Pelle, Almunge

  Installation:

  Kundmottagande:

  Snabbt, korrekt, rätt pris, inga överraskningar.

  Systemstorlek: 11,7 kW

Solaritet

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar