Solcell Montage AB

Vi är ett tryggt lokalt solcellsföretag i Örebro och har funnits sedan 2019. Vi använder oss av helhetslösningar med egna team på installationen.

Läs mer

Vi erbjuder kompletta lösningar med solpaneler anpassade efter just dina önskemål och har ett eget team med installatörer. Du behöver inte ta reda på vilka komponenter som fungerar tillsammans utan du väljer mellan färdiga solcellspaket som vi skräddarsyr efter dina behov. Självklart kan du även vända dig till oss efter installationen om du skulle ha frågor om solcellsanläggningen. Du är välkommen att kontakta oss även om du är intresserad av göra en större solcellsinstallation än vad som passar på ett villatak. Vi utför allt från markmontage av solceller, tak och fasadinstallationer till solparker.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solcell Montage AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • 25 paneler, vi använde oss av Esdec clickfit tegeltak, privatkund/Villa. Använde oss av Growatt växelriktare och batterier

 • Vi har använt oss av Mafi material för tegel, 36 paneler, privatkund/Villa vi använde oss av Growatt växelriktare

 • Vi använde oss av Van der valk systemet för falsadplåt. 30 paneler privatkund/Villa, vi använde Growatt växelriktare

Kundomdömen

Solcell Montage AB har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Solcell Montage AB

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar