Solceller Syd

Med över tio års erfarenhet av solenergi har vi kunskapen och produkterna som krävs för just dina behov. Kontakta oss för fri rådgivning & platsbesök!

Läs mer

Vi är specialister med över 10 års erfarenhet på solcellsanläggningar och vi arbetar enbart med solenergi och energilagring. Vi använder oss endast av välkända märken inköpta av sveriges största leverantörer. Detta för att kunden ska känna en trygghet och att även vi vet att företagen vi handlar av finns idag, och imorgon. Vi är ett familjeföretag och erbjuder solcellslösningar och ladd stationer för privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar. Vi håller i hela processen med allt från projektering, offert, installation, driftsättning och bidragsansökan. Vi utgår från Höllviken, Vellinge kommun och våra kunder finns idag främst i södra Sverige. Vi kanske inte är störst, men för oss handlar det om kvalité inte kvantitet.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solceller Syd:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Här har vi installerat solpaneler på ett papptak till företaget Åke P Fågel & Vilt AB i Malmö. Effekten är på 29 520w och växelriktaren kommer från Growatt, som vi använt oss av i många år och som visat sig väldigt driftsäkra. Montagematerialet är från svenska Weland Stål, ett robust och säkert material att använda sig av.

 • Här har vi installerat solpaneler på tre villor i samma område i Trelleborg. Samtliga tak med betongpannor där vi använder oss av ESDEC Clickfit system och slipper på så sätt göra inverkan på taket tätskikt. Solpanelerna är av märket JA Solar och växelriktaren är av det välkända märket Fronius.

 • Här har vi installerat solpaneler på ett plåttak i Räng Sand, Vellinge kommun. Monteringsmaterialet är av märket Renusol ’s aluminium profiler i hela längder för att klara snö och vindlaster. Totalt effekt ligger här på 12 640w + ytterligare 4350w på andra sidan av taket. Växelrikaren är även här från Fronius.

Kundomdömen

Solceller Syd har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Solceller Syd

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar