Solcellsbolaget

Vi är din oberoende solenergipartner med ett brett utbud av lösningar till högsta kvalitet. Vi guidar dig i varje steg på din solcellsresa.

Läs mer

Välkommen till Solcellsbolaget - din partner inom hållbara energilösningar! Vårt primära uppdrag är att säkra förnybar energi för nuvarande och framtida generationer, genom innovativ och högkvalitativ solenergiteknik och lagringslösningar. Vi anser att alla ska ha tillgång till rena, förnybara energikällor och förstår samtidigt att det kan vara överväldigande att investera i solenergi. Därför gör vi processen enkel och guidar dig i varje steg på din solcellsresa. Som en oberoende aktör är vi dedikerade till att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden, alltid med gedigen rådgivning för att säkerställa att du som kund kan fatta välgrundade beslut. Energi är en av de fundamentala grundstommarna i vårt samhälle och genom att göra medvetna energival tillsammans så kan vi bidra till en hållbar värld. Eftersom kostnaden för el förutspås fortsätta stiga under de kommande åren, så är investering i solenergi dessutom ett av de bästa ekonomiska besluten du kan fatta. Oavsett om du är privatperson eller representerar en större organisation, så finns vi här för att ge dig de bästa lösningarna. Var med oss och bana vägen framåt för en hållbar framtid tillsammans.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solcellsbolaget:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • I Strömsholm ligger huset i naturskön miljö vid vattnet. Sedan 2023 har solcellsanläggningen producerat solenergi med solpaneler på 17 kW effekt. 42 paneler 405W märke Longi och med två hybrida växelriktare ifrån Sungrow kommer huset i framtiden vara närmast självförsörjande.

 • I Lidköping ligger gården med fina vyer över landskapet. Sedan 2022 har solcellsanläggningen producerat solenergi med en installerad effekt på 17 kW. 42 helsvarta Longi paneler tillsammans med en 3-fasväxelriktare från Sungrow kan huset försörja sig med hjälp av solens strålar.

 • Sedan 2020 har solcellsanläggningen producerat solenergi med en installerad effekt på 13,65 kW. 42 paneler 365W Trina Solar tillsammans med en växelriktare ifrån Fronius kan huset försörja sig med hjälp av solens strålar.

Kundomdömen

Solcellsbolaget har ännu inga kundomdömen via Solcellskollen. Allteftersom det sker installationer så kommer de dyka upp här.

  Solcellsbolaget

  Be om offert

  Få ett förslag inom ett par dagar