Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Soldags

Soldags Sverige erbjuder svenska husägare ett helhetskoncept med löpande och gedigen service. Vi genomför alltid grundliga analyser för att kunna skapa trygga och lönsamma anläggningar.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • Denna anläggningen på 9,3 kWp med riktigt snygga helsvarta monokristallina paneler kompletteras med SolarEdges intelligenta växelriktare och skuggoptimering för maximal uteffekt och övervakning på panelnivå. Montagesystemet är väletablerade K2.

  • Detta solkraftverk består av LGs högeffektiva och helsvarta 320W paneler för att smälta in med takets mörka takpannor. Denna kund har valt vårt Servicepaket "Enklast", vilket bl a gör att kunden får löpande elprisbevakning samt energirådgivning för en så lönsam anläggning som möjligt.

  • Högeffektiva och helsvarta paneler ifrån BenQ på 320W ger i detta fallet en installerad effekt på 12,16 kW, vilket förväntas täcka hela årets förbrukning. En tyst växelriktare ifrån Huawei gör att kunden inte behöver höra surret av fläktar medans han solkraftverk är igång och producerar.

Längre beskrivning från Soldags

Soldags erbjuder svenska takägare en helhetsservice för solenergi, från första prognos till 20 år av löpande service. Vi eftersträvar en process som säkerställer högsta möjliga grad av trovärdighet i allt från prognoser till genomfört arbete. Vi hjälper dig i upp till tio år efter installationen med att bland annat säkerställa att du får maximalt betalt för din överskottsel – kort och gott får du ett problemfritt ägande! Vi gör alltid ett hembesök hos den som vill investera i solceller, för att säkerställa att vår prognos stämmer –inga glädjekalkyler! Vi har bra verktyg för att snabbt avgöra om ditt tak har bra förutsättningar eller ej – du sparar tid och får gediget beslutsunderlag för din investering! Vi tar hand om alla delar i arbetsprocessen där inte din aktiva inblandning krävs och sköter all admin – minimalt med arbete för dig! Vår process syftar till att du ska få en så lönsam och kvalitativ solanläggning som möjligt med minsta möjliga insats. Vi tar hand om allt arbete där din insats inte är direkt nödvändig – du kan luta dig tillbaka och i stort sett bara fatta besluten. Kvalité, trygghet och lönsamhet är våra ledord, och vi jobbar ständigt för att förbättra vårt erbjudande. Genom att utnyttja några utav branschens mest erfarna projektörer och montörer kan vi säkerställa en minimal åverkan på ditt tak och ett arbete som genomförs helt enligt gällande regler ifrån Elsäkerhetsverket och de stora försäkringsbolagen. Allt för att din anläggning skall komma på plats så säkert, snabbt och effektivt som möjligt. Vi erbjuder därav inte bara paneler utav högsta kvalité, utan även el-kablage, monteringsmaterial och kringutrustning är i världsklass. Allt för att bibehålla så hög effektivitet och livslängd som det bara går på ditt solkraftverk. Ta gärna kontakt med oss och någon utav våra solexperter för ett första samtal, så kan vi diskutera förutsättningar och ett eventuellt möte för att kolla på just ditt tak och dess solpotential!

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!