Solenergi Norr AB

4,85

Solenergi Norr AB levererar och monterar solanläggningar i alla storlekar. Vi lägger fokus på kvalité av både material och arbete. Och allt på en faktura!

Läs mer

Solenergi Norr AB är det lilla företaget som vill förmedla den personliga servicen till dig som kund. Vi har funnits sedan 2013 och har sedan dess levererat anläggningar över hela Norrland till både privatpersoner, företag och organisationer. Allt från den minsta anläggningen på några få solpaneler, upp till Jämtlands största solanläggning. Vi fokuserar alltid på den personliga servicen oavsett hur stor anläggning Du köper. Det är därför du endast kommer se vår egen personal när vi installerar Din anläggning. Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilka frågor du har. Vi lovar att du inte kommer ångra dig!

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solenergi Norr AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Anläggningen på teknikland någon mil utanför Östersund är monterad med ett uppvinklat montagesystem till 45 grader. Anläggningen drivs och ägs av en intresseförening som heter Zolcell 1:1. Till denna anläggning valde vi att använda en växelriktare från SMA och solpaneler från TrinaSolar.

 • Denna anläggning består av montering på två tak. Den helsvarta solpanelen på 275W smälter fint in på hustaket. Då vi monterade på två olika tak med varierande väderstreck och taklutning valde vi en systemlösning från SolarEdge som ökar flexibiliteten i monteringen.

 • På hustaket i Fillsta sitter högpresterande solpaneler från LG tillsammans med växelriktare och effektoptimerare från SolarEdge. Anläggningen är uppkopplad mot nätet så både vi och kunden kan följa anläggningens produktion digitalt via en app i telefonen, surfplattan eller på datorn.

Kundomdömen

4,85 i genomsnitt (7 omdömen)

 1. Gustaf, Östersund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Känts mycket professionella och tillmötesgående hela vägen. Snabba på att svara på frågor och hållit mig väl informerad under processen.

  Systemstorlek: 11,2 kW

 2. Pär, Hällne/Oviken

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket gott

  Systemstorlek: 11,8 kW

 3. Mats, Erikslund

  Installation:

  Kundmottagande:

  Lättsam och trevlig personal, snabba till skott.

  Systemstorlek: 8,6 kW

 4. Bernt, Hammerdal

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket kunniga, erfarna, snabba och effektiva. Rekommenderas!

  Systemstorlek: 17,0 kW

 5. Göran, Järpen

  Installation:

  Kundmottagande:

  Vi är verkligen nöjda, över förväntan! Installationen var snabbt och snyggt genomförd samt de lämnade arbetsplatsen mycket välstädad.

  Systemstorlek: 25,0 kW

 6. Roland, Raftälven

  Installation:

  Kundmottagande:

  Motsvarade mina förväntningar.

  Systemstorlek: 7,4 kW

 7. Fredrik, Frösön

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket trevliga och tillmötesgående. Inga problem.

  Systemstorlek: 12,0 kW

Solenergi Norr AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar