Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Solenergi Norr AB

Solenergi Norr AB levererar och monterar solanläggningar i alla storlekar. Vi lägger fokus på kvalité av både material och arbete. Och allt på en faktura!

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Referensanläggningar

  • På hustaket i Fillsta sitter högpresterande solpaneler från LG tillsammans med växelriktare och effektoptimerare från SolarEdge. Anläggningen är uppkopplad mot nätet så både vi och kunden kan följa anläggningens produktion digitalt via en app i telefonen, surfplattan eller på datorn.

  • Anläggningen på teknikland någon mil utanför Östersund är monterad med ett uppvinklat montagesystem till 45 grader. Anläggningen drivs och ägs av en intresseförening som heter Zolcell 1:1. Till denna anläggning valde vi att använda en växelriktare från SMA och solpaneler från TrinaSolar.

  • Denna anläggning består av montering på två tak. Den helsvarta solpanelen på 275W smälter fint in på hustaket. Då vi monterade på två olika tak med varierande väderstreck och taklutning valde vi en systemlösning från SolarEdge som ökar flexibiliteten i monteringen.

Längre beskrivning från Solenergi Norr AB

Solenergi Norr AB är det lilla företaget som vill förmedla den personliga servicen till dig som kund. Vi har funnits sedan 2013 och har sedan dess levererat anläggningar över hela Norrland till både privatpersoner, företag och organisationer. Allt från den minsta anläggningen på några få solpaneler, upp till Jämtlands största solanläggning. Vi fokuserar alltid på den personliga servicen oavsett hur stor anläggning Du köper. Det är därför du endast kommer se vår egen personal när vi installerar Din anläggning. Tveka inte att kontakta oss, oavsett vilka frågor du har. Vi lovar att du inte kommer ångra dig!

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!